Liberty 4 vs Liberty 4 NC

glxybaris

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, günlük kullanım için bir kulak içi kablosuz kulaklık arayışındayım. 3-4K bütçem var. Anker Soundcore Liberty 4 ve 4NC arasında kaldım. ANC kalitesi önemli benim için ama bir o kadar da ses kalitesi netliği önemli. Rock ve rap dinliyorum sanırım en çok. Çevremdeki gereksiz insanların dediklerini anlamayayım yeter ve diğer gürültüleri kesebilecek kalitede bir gürültü engelleyici kalitesi de yeterli olur. Silikonsuz kulaklık kullanamıyorum. Samsung cihaz kullanıyorum. Liberty 4'ün ses kalitesinin 4 NC modelinden daha iyi olduğunu duydum ama çoğu diğer konuda da Liberty 4 NC modeli benim için daha uygun gibi geliyor. Sizce hangisini almalıyım? Bu kulaklıkları kullananların da deneyimlerini merak ediyorum. Teşekkürler.
Aslında aklımdaki soru benim gibi tarzda müzik dinleyen biri için ses kalitesi netliği beni üzer mi?

ANC önemliyse sizin için o bütçede daha iyi bir kulaklık yok. Piyasadaki bütün kulaklıklar içerisinde top 10’na rahat girecek bir model ANC kalitesi olarak. Ses kalitesi ise beni memnun ediyor. Öyle profesyonel tarzda anlayan birisi değilim ses olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı