Librewolf bazı sitelere girince bilgisayarı donduruyor

Old Major

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Kavik River Camp
Daha fazla  
Merhaba. Ben kaç aydır Librewolf kullanıyorum. Linux'a geçtiğimden beri Librewolf tarayıcısı belirli bir siteye girince bilgisayar çöküyor. O bilgisayarı çöktüren sitelere örnek ise ASUS sitesi gibi siteler. Diğer çöktüren siteler de var ama onları hatırlamıyorum. Bazen olmadık sitelerde de donuyor. Başka bir tarayıcı kullanırsam siteler çökmüyor. Ben neden çöküyor diye Linux'ta journalctl komutunu kullandım. En sonlarda Librewolf'un tüm hafızayı doldurduğunu söylüyordu. Bu arada librewolf tüm hafızayı tüketirken sistem tamamen brick oluyor. 1 saat sonra işletim sistemi Librewolf'u kapatıyor ve her şey normale dönüyor. Bu arada about:config sitesindeki konfigürasyonlarda dom.ipc.processCount.webIsolated ayarını daha düşük yaparsan en az RAM kullanan tarayıcı. Bende o ayar 4 diye ayarlı. Beni bayağı sinir ediyor şu donma şeyi. 2 saat bilgisayar brick olarak kalınca fişi çekmek zorunda oluyorum. Güç kaynağı nasıl dayanıyor bilmiyorum. İşletim sistemim Endeavour OS. Masaüstü ortamı KDE Plasma X11. RAM 4 GB DDR3-1333. her şey güncel. Ek bilgi atabilirim. Librewolf ve KDE Plasma'ya bayağı alıştım. Bu arada KDE Plasma da akıcı çalışmasına rağmen çökmeye meyili.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı