Librewolf vs Firefox vs Ungoogled Chromium

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Evet sorun yukarıdaki gibi. Gizlilik ve genel kullanım amaçlıyorum. Firefox Focus'ta yaşadığım gibi çıktığımda loginlerimin gideceği kadar da istemiyorum. Hız ve genel kullanım ön planda diyebilirim.

Evet ama değiştirilebilir, kendisi Firefox fork bir tarayıcı olduğu için güvenilir, herhangi bir sıkıntınız olmasın. Gizlilik açısından da bir sürü özelliği var websitelerinde detaylı bilgi mevcut.

Hocam neden Firefox denilince anında fork tarayıcılar öneriliyor anlamıyorum. Firefox'un neyi eksik ki? Ungoogled Chromium bana gayet güzel geldi. Firefox da güzel geldi fakat içime sinmedi. Waterfox da denesem mi yoksa ungoogled Chromium kullanmaya mı başlasam anlayamadım.

Hocam neden Firefox denilince anında fork tarayıcılar öneriliyor anlamıyorum. Firefox'un neyi eksik ki? Ungoogled Chromium bana gayet güzel geldi. Firefox da güzel geldi fakat içime sinmedi. Waterfox da denesem mi yoksa ungoogled Chromium kullanmaya mı başlasam anlayamadım.

Waterfox için telemetri yok denecek kadar az olması ve özelleştirmenin fazla olması. Ungoogled Chromium da yeni tasarımıyla denenebilecek tarayıcılardan biri. Size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı