Libya Resmen Bize Savaş İlan Etti!

Adam yakıt verdiyse nolcak. Sanki biz yaptık herşeyi bize laf atıyorsun. Kıvılcımı adamlar ateşlemiş işte. Ama o kıvılcım bir gün o ülkeyi yakar.

Heralde bu libyalılar Toyota kamyonları tank zannetti.

Ülkedeki Dacia Duster'ları toplasak yine onlardan yine daha güçlü oluruz.

Arap olmasalar da Araplar kadar soysuzlar ABD'ye hizmet ediyorlar zaten. Bırak sömürsün USA bunları.
Daha iyi fikrim var.

Ülkedeki Fiat Dabloları salıp onların petrollerini alalım. Missss.

Arap olmasalar da Araplar kadar soysuzlar ABD'ye hizmet ediyorlar zaten. Bırak sömürsün USA bunları.
Firavunun tohumları ne olacak

Ama hiçbir halk, sömürülme kadar aşağı düşmemeli. Türkiye, hatta Osmanlı İmparatorluğu topraklarından binlerce kilometre uzaklıkta olan İngiliz sömürgeleri, bizim için, Türkler için "Barbar, insan eti yiyen pislikler" diyordu. Onlara göre de biz sömürülmeye layığız. Hatta bu zulmü durdurmak için Çanakkale'ye geldiler. Barbar ve insan eti yiyen Türkleri durdurmak için

Bu yüzden sömürülme, sömürme, herhalde şu dünyada yapılmış en aşağılık şeydir. Bence...

Hiçbir halk sömürülmeyi hak etmez. Haklısın. Suçsuz halkın bir günahı yok. Ama ülkelerinin başındakiler USA'ya ve diğer Avrupa ülkelerine hizmet edince, ''gel beni sömür, bana zarar vermeyin, ben krallar gibi yaşayayım ama ülkenin içinden geçin diyor

Osmanlı'nın son dönem padişahları gibi E o zaman da elin Amerikalısı seve seve diyor. Adamlara petrol de, para de yeter ki. Mesafe umurlarında değil.

Kurunun yanında yaş da yanıyor. En çok da onlar yanıyor.

Şunu okumanı tavsiye ederim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…