Lider marka tost makinesi nasıldır?

VarexCivic

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Herkese öncelikle iyi akşamlar. Anneme doğum günü hediyesi olarak bir tost makinesi almak istiyorum ve bu konuda hiçbir bilgim yok. Bütçem 1000 lira. Bütçeme uygun Lider Quinto Lt-44 bu ürün var nasıldır sizce bu bütçede başka tavsiyeleriniz var mı?

Herkese öncelikle iyi akşamlar. Anneme doğum günü hediyesi olarak bir tost makinesi almak istiyorum ve bu konuda hiçbir bilgim yok. Bütçem 1000 lira. Bütçeme uygun Lider Quinto Lt-44 bu ürün var nasıldır sizce bu bütçede başka tavsiyeleriniz var mı?

Lider diye bir marka ilk defa duyuyorum. Ve kullanıcı değerlendirmeleri leş gibi alınmaz.

O tip tost makinelerinde kenar mafsalları plastik, dikkat edilmezse kolay kırılıyor. Metal mafsallılar bütçe üstü kaldılar malesef 20 yıllık zeka ürünü amipler sağolsun.

Daha küçük ve metal mafsallı - tabi temizlemesi ve tost yapma alışkanlığı ona göre değişecek bir örnek
Sinbo SSM-2513 750 W Mini Tost Makinesi olabilir, ya da şanslıysan dökme demir bir tost kıstırıcısı alabilirsin Lava LV TST 1826 Döküm 18x26 cm Ocak Üstü Tost Makinesi gibi, kutusunu da atma emayede atma yaparsa garantisi iyi. Ayrıca sürekli yıkamak bile gereksiz dökme demir malzemeleri, alüminyum gibi değil.

O tip tost makinelerinde kenar mafsalları plastik, dikkat edilmezse kolay kırılıyor. Metal mafsallılar bütçe üstü kaldılar maalesef 20 yıllık zeka ürünü amipler sağ olsun.

Daha küçük ve metal mafsallı - tabii temizlemesi ve tost yapma alışkanlığı ona göre değişecek bir örnek.
Sinbo SSM-2513 750W mini tost makinesi olabilir, ya da şanslıysan dökme demir bir tost kıstırıcısı alabilirsin lava lv tst 1826 döküm 18x26 cm ocak üstü tost makinesi gibi, kutusunu da atma emayede atma yaparsa garantisi iyi. Ayrıca sürekli yıkamak bile gereksiz dökme demir malzemeleri, alüminyum gibi değil.

Hocam ocak üstü var zaten şu an bizde onu pek beğenmiyorum. Sinbo'nun boyutu biraz küçük peki bu ürün nasıldır karaca markasına güvenerek bütçemi biraz daha çıkartabilirim. Sizin önerebileceğiniz bütçeme en yakın istediğim boyutlarda hangi ürünler var. Muhtemelen biraz da babamdan yardım alacağım.

Rahmetli annem almıştı lider marka tost makinesi ve elektrikli soba Allah razı olsun 10 senedir kullanıyoruz tek eksik annemsiz kullanmamız. Yoksa markada herhangi bir sorun görmedim bu zamana kadar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı