Bayağıdır merak ediyordum, istek listeme eklemiştim. Steam'de 21 dolara düşmüş alınır mı?
Enis Kirazoğlu'ndan geçtiyse oynanır.
Lütfen insanları manipüle etmeyin.
Bunun için Vikipedi'ye bakmaya gerek yok, eğer Türkçe bilmiyorsanız. Belki Enis Kirazoğlu dünyanın en iyi oyunu Zula diyecek, dünyanın en kötü oyunu Tetris diyecek. İnsanların oynamak istediği oyunu denemesi lazım. Burada başlık açmak çokta olumlu değil. 10 insandan 9'u kötü dese o oyun kötü mü olacak?İnsanları manipüle etmek?
Manipülasyon, başkalarını kendi yararı için kullanmak, kontrol etmek veya başka bir şekilde etkilemek için tasarlanmış davranış. Manipülasyon, diğerlerine karşı kendi çıkarlarının gözetilmesi dolayısıyla genellikle dürüst olmayan bir sosyal etki biçimi olarak kabul edilir.
(Vikipedi)
Bunun için Vikipedi'ye bakmaya gerek yok, eğer Türkçe bilmiyorsanız. Belki Enis Kirazoğlu dünyanın en iyi oyunu Zula diyecek, dünyanın en kötü oyunu Tetris diyecek. İnsanların oynamak istediği oyunu denemesi lazım. Burada başlık açmak çok da olumlu değil. 10 insandan 9'u kötü dese o oyun kötü mü ola.
Bayağıdır merak ediyordum, istek listeme eklemiştim. Steam'de 21 dolara düşmüş alınır mı?
Dün böyle bir konu açmıştım bende ve satın aldım. Aldıktan sonra 10 saat aralıksız oynadım. Bayıldım şahsen oyuna eğer türü seviyorsanız alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.