Soldier of Astora
Decapat
Bir kez bitirince ng+ hep yok mu veya ben yanlış anlamış da olabilirim. Sonuç ne oldu merak ettim.
Sorunu anlamadım ama dostum.
Bir kez bitirince ng+ hep yok mu veya ben yanlış anlamış da olabilirim. Sonuç ne oldu merak ettim.
Save dosyasını almadığını düşündüm de bununla ilgili değilse önemli değil.Sorunu anlamadım ama dostum.
Deluxe paket ile ilgili global forumlarda halen bir tartışma mevcut. Neowiz ekibi açısından bu tartışmaları gereksiz buluyorum, DLC dahil olan yeni bir paket ile içerik doğrudan lanse edilebiliyor olmalı.Merak ettiğim şey şu Deluxe paketini alırsan DLC ücretsiz mi geliyor.
Bu oyun oynanışta Elden Ring'den falan daha fazla çeşitlilik getirmiş cidden takdir ettim.
Öyle bence souls oyunları 15 senedir hiç çeşitlilik getirmedi yakın dövüşe.O kadar abartma dostum, tamam oyun iyi fakat yani biraz abarttın gibime geldi.
Lies of P'yi Elden Ring kadar severim. Fakat yenilik getirmedi şeklinde bakmak yanlış olur. Elden Ring Souls-like evriminin tamamlanmış hali, üst oyun. Elden Ring'den sonraki oyuna yenilik var mı diye bakmalıyız. Bence.Öyle bence souls oyunları 15 senedir hiç çeşitlilik getirmedi yakın dövüşe.
Öyle bence souls oyunları 15 senedir hiç çeşitlilik getirmedi yakın dövüşe.
Dark Souls serisinde de var onu kastetmiş olabilir arkadaş. Ama yine de Elden Ring türün ritüeli.Elden ringde tonla skill ve büyüler yapabilirsin. Silahlarına tonla yeni özellikler basabilirsin. Yine de sen bilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.