Lies of P parasına değer mi?

knady

Picopat
Daha fazla  
Lies of P İndirimlerde 808TL olmuş ve denemek istediğim de bir oyundu, acaba değer mi? Deymez diyorsanız parasını hak eden başka oyun var mı? Sıkıldım, The Witcher 3'ü aldım çoktan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer illa Lies of P oynayayım diyorsan Xbox Game Pass'te var. Oyun arıyorsan Devil May Cry 5 oynayabilirsin.

Bence 808 TL'ye değmez ama oyun Xbox Game Pass'te bulunduğu için buradan oynayıp nihai kararı verebilirsin.

Ben çok Game Pass taraftarı olmayan tayfadanım benim olsun kütüphane de dursun daha iyi. Aslında oyunu aldım da iade etsem mi diye düşündüm kötü değil sadece 808TL biraz fazla geldi ama emin olamadım.

Ben çok Game Pass taraftarı olmayan tayfadanım benim olsun kütüphane de dursun daha iyi. Aslında oyunu aldım da iade etsem mi diye düşündüm kötü değil sadece 808TL biraz fazla geldi ama emin olamadım.
Cebindeki parayı ben yönlendiremem. Bu yüzden oyun hoşuna gittiyse bence iade etmesen de olur. Bir From Software oyunu kadar zor değil ama Souls-Like oynamayan birisine kendisini sevdirir. Çünkü en kolay Souls-Like oyunlardan birisi denebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı