- Makaleler
- 4
Hocam yangın alarmını bastım sonra dışarı çıktım. Sonra odaya gidip bir şey almam gerekiyor diyor.Warren'dan flaşını aldınız mı? Max'in odasına dönmeniz lazım.
Hocam yangın alarmını bastım sonra dışarı çıktım. Sonra odaya gidip bir şey almam gerekiyor diyor.Warren'dan flaşını aldınız mı? Max'in odasına dönmeniz lazım.
Hocam Müdür Wells'le konuştunuz mu? Çıktıktan sonra sola dönün ve kız yurduna girin. 219 numaralı oda, fakat etrafı iyice araştırın, her yere göz atın. Bu oyunun tadı böyle çıkıyor. Yurda gitmeden önce de bahçedeki herkesle biraz sohbet edin, güçlerinizi denemeniz için fırsatlar doğacak.Hocam yangın alarmını bastım sonra dışarı çıktım. Sonra odaya gidip bir şey almam gerekiyor diyor.
Müdür Wells'le konuştum. Doğruları sakla dedim sonra kapıdan dışarı çıktım. Dediğinizi yapacağım.Hocam Müdür Wells'le konuştunuz mu? Çıktıktan sonra sola dönün ve kız yurduna girin. 219 numaralı oda, fakat etrafı iyice araştırın, her yere göz atın. Bu oyunun tadı böyle çıkıyor. Yurda gitmeden önce de bahçedeki herkesle biraz sohbet edin, güçlerinizi denemeniz için fırsatlar doğacak.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.