Gank'tan Machenike K1 alınır mı?

Mağduriyetime değindiğiniz için teşekkür ederim, pek değerli Murat hocam.

Dostum firma sahibi 3. şahıs kişilere (seninle indirim kodları paylaşan kişi.) Müşterisiyle olan özel görüşmeleri sızdırdığını dair konu açlışmış, ayrıca firma sahibi çoklu hesap kullanmaktan forumdan banlanmış. İşini bu kadar amatörce ve kötü yapan bir firmadan nasıl hala "alışveriş yapılır mı?" diye soru soruyorsun, enteresan. Kesinliklr bulaşma. Yukarıdaki verilen Hepsiburada linklerin üzerinden güvenli bir şekilde alışveriş yapmana tavsiye ederim.

Evet gerçekten amatör ve rezil bir firma. Bence de attığım Hepsiburada linki üzerinden alması gerek.

@panikadam11 Evet. Paraniz gume gidebilir ayrica KVKK denen seyden habersizler.

@kxy Bu arkadasinda dediklerini cok ciddiye almayin, ne oldugu belli degil.

Benim mi ne olduğum belli değil 😀, forumda ekipman konusunda en cok bilgisi olan kişilerden birisiyim. Önerilerim F/P ye ve kaliteye göre. Satıcı cidden sorunlu değilse (örnek Connect Game gibi) 2. planda kaliyor. Beni ciddiye almaması gerekiyorsa kimseyi ciddiye almaması gerek zira yine bilgisi olanlar benimle hemen hemen aynı önerileri yapıyor. Gank'in sorunlarının tamamı kapasite yetersizligi ve tasınma sürecinden kaynaklıydı onuda tamamladılar soylediklerine gore. Hem Whatsapp hatları geri açıldı hem son zamanlarda iadelerde ciddi bir problem yasayan görmedim. Yukarıdaki Claws ürünleride güzel alınabilir illa bu siteden alışveriş yapılmayacaksa, yine de tekrar söyluyorum Gank'ın güncel bir sorunu görünmüyor. Taşınmanın tamamlanmasıyla tekrar sans verilmesi gereken bir firma.

Bu cumleden sonra bu arkadasi ciddiye aliyorsaniz sizin sorumlulugunuz.

Az çok bilgisi olan herkes benle aynı önerileri yapıyor kimseyi ciddiye almaması gerek o halde diyorum 😀. Türkiye'de şikayet olmayan satıcı yok denecek kadar az. Hala daha ürün alınabilir Gank'tan. Sorunlar devam ederse bizde uzaklaşırız o konu ayrı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı