Life is strange: Before the storm Deluxe Edition için türkçe yama

faithNiel

Kilopat
Life is strange: Before the storm Deluxe Edition için önerdiğiniz türkçe yama var mı?

Bildiğim kadarıyla Türkçe yamaya yapılan geri bildirimlerde, Life is Strange: Before The Storm oyununun Türkçe yaması tam anlamıyla çalışamıyordu (oyunun son sürümlerinde). Yamayı da güncellemyi bıraktılar galiba. En son bir sene önce güncellemesi sunulmuş. Bundan dolayı Deluxe Edition versiyonunda tam anlamıyla çalışabileceğini düşünmüyorum.

Aslında @Lintos'a da sorabiliriz. Belki bir fikri vardır.

Ben de Türkçe yamasını indirdim bir tane forumdan bulup fakat çalışmadı. İngilizcem de pek yok. Türkçeye çevirmenin başka yolu falan yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe Yama

Buradan indirip oynayabilirsin. Fakat nedense hiçbir çeviri ekibi Life Is Strange ve Life Is Strange: Before The Storm'u düzgün çevirmemiş, illa ki göze çarpan çeviri hatalarına denk gelebilirsin. Şahsen buradan indirip oynamıştım. Onun dışında Life Is Strange 2 oynamak istersen çeviri ekibimizin yaptığı yama mevcut, onun linkini bırakabilirim.

@Ali321, donanım Haber'den mi indirme bağlantısını buldun?

Aynen, Donanım Haber'den buldum.

Hala çalışıyor mu Türkçe yama bir bilgin var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabildin mi Türkçe yamayı?
Çok fazla reklam çıktı neye basıcağımı şaşırdım reklamları nasıl geçicem virüs bulaştırma dan?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…