@Ali321, donanım Haber'den mi indirme bağlantısını buldun?
Türkçe Yama
Buradan indirip oynayabilirsin. Fakat nedense hiçbir çeviri ekibi Life ıs strange ve Life ıs strange: Before the Storm'u düzgün çevirmemiş, illa ki göze çarpan çeviri hatalarına denk gelebilirsin. Şahsen buradan indirip oynamıştım. Onun dışında Life ıs strange 2 oynamak istersen çeviri ekibimizin yaptığı yama mevcut, onun linkini bırakabilirim.
Çalışıyor. Kurulumu manuel olarak yapman gerek.Aynen, Donanım Haber'den buldum.
Hala çalışıyor mu Türkçe yama bir bilgin var mı?
Türkçe Yama
Buradan indirip oynayabilirsin. Fakat nedense hiçbir çeviri ekibi Life ıs strange ve Life ıs strange: Before the Storm'u düzgün çevirmemiş, illa ki göze çarpan çeviri hatalarına denk gelebilirsin. Şahsen buradan indirip oynamıştım. Onun dışında Life ıs strange 2 oynamak istersen çeviri ekibimizin yaptığı yama mevcut, onun linkini bırakabilirim.
Yapabildin mi Türkçe yamayı?Teşekkürler
Çok fazla reklam çıktı neye basıcağımı şaşırdım reklamları nasıl geçicem virüs bulaştırma dan?Türkçe Yama
Buradan indirip oynayabilirsin. Fakat nedense hiçbir çeviri ekibi Life Is Strange ve Life Is Strange: Before The Storm'u düzgün çevirmemiş, illa ki göze çarpan çeviri hatalarına denk gelebilirsin. Şahsen buradan indirip oynamıştım. Onun dışında Life Is Strange 2 oynamak istersen çeviri ekibimizin yaptığı yama mevcut, onun linkini bırakabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.