Life is Strange grafiklerde bozukluk

Eyyüp Ensar

Hectopat
Daha fazla  
Life is Strange oyununu Game Pass PC'den yükledim. Grafikleri aşağıdaki ektedir sorunu çözebilen varsa yazabilir mi?
Ben biraz uğraştım ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim?
ezgif-5-eeddc43c80.gif
Life is Strange_ True Colors™ 18.02.2023 22_24_10.png

Son düzenleme:
Görselleri yüklemeye çalışıyorum yüklemiştim aslında ama sorun oluştu her halde. Sorunumu dillendirecek olursam; mesela önümde bina var sürekli yok olup geri geliyor. Bu her nesne için geçerli ve bu sürekli oluyor oynatmayacak derecesinde.
High grafiklerde mi oynuyorsunuz? Ekran kartınız nedir? Ekran kartı sürümünüz güncel mi?

Son düzenleme:
Hocam yanlış anlamadıysam sorununuz bu herhalde fakat arkadaşlar çözüm olmadığını söylemiş. İlginç olan ben bir kaç ay önce sorunsuz bitirdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yanlış anlamadıysam sorununuz bu herhalde fakat arkadaşlar çözüm olmadığını söylemiş. İlginç olan ben bir kaç ay önce sorunsuz bitirdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Crack önermiyorum evet ama aynı şekilde bende crack olarak bitirdiğimde sorun yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı