Life is Strange oynanır mı?

Levuse

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam Xbox Game Pass'e Life is Strange true colors gelmiş. Bende son zamanlarda saracak hikayeli oyunlar arıyorum sizce Life is Strange true colors oynanır mı? Hikayesi sarar mı? Hangi Life is Strange oyununun hikayesi güzeldir tavsiye verebilir misiniz?

Sistem;
AMD Radeon R9 280
8 GB RAM
AMD A10-7870K

Niye desek sadece karakter ve onların üzerinden dönen tema dersiniz o kadar, komik.

Bana göre oynanır hocam, oynanış olsun hikaye olsun karakterlerin zamanla arka plan hikayelerini keşfetmek olsun ve daha fazlasını keşfetmek eğlenceli.

Oynadığınız diğer oyunlarla asla bir tutmayın Life is Strange'i, kahvenizi alın ışığı kapatın kulaklığı takın ve sadece müziklerini dinleyip film izler gibi oyunu izleyin.

@KriyusHeta, dediklerinize katılıyorum ancak diyaloglar çok sıkıcı geliyor bana nedense. Tüm diyalogları dinleyeyim dedim bir keresinde, tek bir sahneyi geçmem 45 dakika civarı alınca sadece ana hikayeye odaklanıp öyle bitirmiştim.

Bak o konuda bir sözüm yok kısmen haklısın. Ancak diyalogları söyleyen kişilere bakınca bunun yerinde ve doğru olduğunu görebilirsin, çünkü oyun "ergen" denilen kavram üzerinde ve bu diyaloglar olması gereken durumda. Ama böyle bakmazsak evet diyaloglar gerçekten yeri geldimi çok can sıkıcı oluyor.

Başlık ve konu içeriği uymuyor. True Colors ilk üç oyuna nazaran bomboş bir oyun gibi gelmişti. Ama Game Pass'e geldiyse tüketilebilir, atmosfer kasmışlar oyunda sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı