Life is Strange Remastered alınmaya değer mi?

PeluşPenguen

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Артём
Daha fazla  
Sizce, Max Caulfield için, oyun içi müzikleri ve hikayesi için bir kez daha satın alınmaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrı olarak düşünüldüğünde 250 TL yüksek bir meblağ. Gerçekten seviyorsan alabilirsin elbette. Ama grafik, animasyon ve gölgelendirme gibi geliştirmeler dışında bir fark göremeyeceğinin de farkındasındır umarım.

Ayrı olarak düşünüldüğünde 250 TL yüksek bir meblağ. Gerçekten seviyorsan alabilirsin elbette. Ama grafik, animasyon ve gölgelendirme gibi geliştirmeler dışında bir fark göremeyeceğinin de farkındasındır umarım.

Farkındayım, serinin büyük hayranlarından olduğum için anında istek listemin 1.sırasına koydum. 250TL konusuna gelince oyun çıkış tarihine bakacak olursak, alıp almama konusunda bayağı düşünecek vaktim olacak.

Eğer gerçekten çok ama çok oynamak istiyorsanız alabilirsiniz. Ben de şahsen oynamayı çok isterdim fakat aşırı pahalı. Umarım oyunu gerçekten fiyatını hak edecek kadar iyi yaparlar. Çünkü ben de bu oyunu çok seviyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı