Wolf Among Us oynamaya maalesef vaktim olmadı, fakat Life Is Strange'yi 3 kere oynamaya vaktim oldu. Oyun kardeşliğin, dostluğun, hayatta ne olursa olsun dik durmayı, hayatın her zaman güllük, gülistanlık geçmeyeceğinin mesajını veriyor.
@292469 'ın dediği gibi, oyunu bence de her yaştan kitle oynayabilir. Ben de TWD oynamış biri olarak Life Is Strange'yi seçmekten asla çekinmiyorum. Ve yine Max'in dediği gibi, birileri saçma sapan "Eee, bak bu böyle dedi, bu ergen oyunuymuş, şu oyunu bir oynayalım da güzel olmuş olsa da yerin dibine sokalım." Kafasındalar, ondan sonra bir Life Is Strange konusu açıldığı zaman öyle bir sallıyorlar ki, size anlatamam. Zaten Sosyal üzerinde örnekleri çok fazla. Kesinlikle oyunu oynamadan önce birinin eleştirisini izleyip öyle karar vermeyin, oyunu alıp oynayın, sonra incelemeleri izleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kusura bakmayın, zira Wolf Among Us oynamadığım için onun hakkında bir şey diyemiyorum, Ama Life Is Strange oyununa vereceğin 6 TL, hayatında verdiğin en güzel 6 TL olacak, bundan fazlasıyla eminim. Birçok arkadaşıma bu oyunu zorla oynattırdım, isteyene, istemeyene. Hepsi aynı şekilde ben nasıl etkilendiysem, o şekilde etkilendiler. Zaten diyeceğim çoğu şeyi Max söylemiş, bana pek bir şey kalmadı
Seçim konusu biraz sıkıntılı sadece, siz ne seçim yaparsanız yapın oyun finaline hiçbir etkisi yok. Sadece seçebileceğin iki son olacak, o kadar. Ama bu asla bir engel değil, oyunu oynamak için.