Life is Strange vs The Wolf Among Us

Seçim sizin.

• Life is Strange

Oy: 18 52,9%
  • The Wolf Among Us

Oy: 16 47,1%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Sosyal üyeleri hangi oyunu daha çok beğendi.

Seçimim Wolf Among Us'tan yana. Nedeni ise oldukça hayalperest senaryosu ve oyun içinde hissettiren diyalogları.

Ne tür oyun sevdiğine bağlı.

Biri bilim kurgu; zamanı bükebiliyoruz.

Biri de sanırsam dedektiflik oyunu.

İşin zor olan kısmına gelirsek Wolf Among Us oynamadım ama TWD oynadım. Life is Strange zaten oynadım.

Her seçenekte Life is Strange önereceğim. Daha çok etkisinde kalacağını düşünüyorum. Verdiğimiz kararlar kısmında haklılar, pek etkisi olmuyor oyun sonuna. Ama şahsen etkisi olmasını pek aramamıştım. Severek oynadım.

Oyun Amerikan gençlik draması olarak geçiyor, öyle sanıyorum. Her yaştan kitle oynayabilir ama insanlar bir yerlerden duyduğu bazı eleştiriler sonucu oyunu ön yargılı bir şekilde oynuyor.

Sonra '' E bu oyun çöpmüş '' deyip bir kenara atıyor. Oynayacaksanız eleştiri izlemeden oynayın, çoğu boş. Geçenlerde birkaç kişi ile uğraştık, @Lintos ve ben. Dolu bir şekilde gelmişler, kusuyorlar. Oyun hakkına neşe(!) saçıyorlar. Demem o ki eleştiri izlemeyin, boş yere isteğinizi kaçırmasın.

Zaten gördüğün gibi kullanıcılar da LIS'den yana oy kullanmışlar. Al geç, hem daha ucuz. Bütçene de uygun. Bu arada sayın modum etiketledim sizi, gelir bir kontrol edersiniz :)

Wolf Among Us oynamaya maalesef vaktim olmadı, fakat Life Is Strange'yi 3 kere oynamaya vaktim oldu. Oyun kardeşliğin, dostluğun, hayatta ne olursa olsun dik durmayı, hayatın her zaman güllük, gülistanlık geçmeyeceğinin mesajını veriyor. @292469 'ın dediği gibi, oyunu bence de her yaştan kitle oynayabilir. Ben de TWD oynamış biri olarak Life Is Strange'yi seçmekten asla çekinmiyorum. Ve yine Max'in dediği gibi, birileri saçma sapan "Eee, bak bu böyle dedi, bu ergen oyunuymuş, şu oyunu bir oynayalım da güzel olmuş olsa da yerin dibine sokalım." Kafasındalar, ondan sonra bir Life Is Strange konusu açıldığı zaman öyle bir sallıyorlar ki, size anlatamam. Zaten Sosyal üzerinde örnekleri çok fazla. Kesinlikle oyunu oynamadan önce birinin eleştirisini izleyip öyle karar vermeyin, oyunu alıp oynayın, sonra incelemeleri izleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kusura bakmayın, zira Wolf Among Us oynamadığım için onun hakkında bir şey diyemiyorum, Ama Life Is Strange oyununa vereceğin 6 TL, hayatında verdiğin en güzel 6 TL olacak, bundan fazlasıyla eminim. Birçok arkadaşıma bu oyunu zorla oynattırdım, isteyene, istemeyene. Hepsi aynı şekilde ben nasıl etkilendiysem, o şekilde etkilendiler. Zaten diyeceğim çoğu şeyi Max söylemiş, bana pek bir şey kalmadı :D Seçim konusu biraz sıkıntılı sadece, siz ne seçim yaparsanız yapın oyun finaline hiçbir etkisi yok. Sadece seçebileceğin iki son olacak, o kadar. Ama bu asla bir engel değil, oyunu oynamak için.

Yorumlar için teşekkürler.
Wolf Among Us oynamaya maalesef vaktim olmadı, fakat Life Is Strange'yi 3 kere oynamaya vaktim oldu. Oyun kardeşliğin, dostluğun, hayatta ne olursa olsun dik durmayı, hayatın her zaman güllük, gülistanlık geçmeyeceğinin mesajını veriyor. @292469 'ın dediği gibi, oyunu bence de her yaştan kitle oynayabilir. Ben de TWD oynamış biri olarak Life Is Strange'yi seçmekten asla çekinmiyorum. Ve yine Max'in dediği gibi, birileri saçma sapan "Eee, bak bu böyle dedi, bu ergen oyunuymuş, şu oyunu bir oynayalım da güzel olmuş olsa da yerin dibine sokalım." Kafasındalar, ondan sonra bir Life Is Strange konusu açıldığı zaman öyle bir sallıyorlar ki, size anlatamam. Zaten Sosyal üzerinde örnekleri çok fazla. Kesinlikle oyunu oynamadan önce birinin eleştirisini izleyip öyle karar vermeyin, oyunu alıp oynayın, sonra incelemeleri izleyin, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kusura bakmayın, zira Wolf Among Us oynamadığım için onun hakkında bir şey diyemiyorum, Ama Life Is Strange oyununa vereceğin 6 TL, hayatında verdiğin en güzel 6 TL olacak, bundan fazlasıyla eminim. Birçok arkadaşıma bu oyunu zorla oynattırdım, isteyene, istemeyene. Hepsi aynı şekilde ben nasıl etkilendiysem, o şekilde etkilendiler. Zaten diyeceğim çoğu şeyi Max söylemiş, bana pek bir şey kalmadı :D Seçim konusu biraz sıkıntılı sadece, siz ne seçim yaparsanız yapın oyun finaline hiçbir etkisi yok. Sadece seçebileceğin iki son olacak, o kadar. Ama bu asla bir engel değil, oyunu oynamak için.

Her iki oyunu da sindirerek oynadım. Seçimime karar verirken dikkat ettiğim, karşılaştırdığım konular şunlar oldu:
- Hikayeleri hayalci olarak karşılaştırdım, Wolf Among Us cidden çok farklı geldi.
- Birisi oldukça şiddet barındıran bir oyun, birisi de çok düz giden tatlı bir oyun. Bunun karşılaştırmasını elbette yapmamak gerekli.
- Diyaloglar Wolf Among Us'ta muhteşemdi. Çeviren arkadaşlar büyük başarıyla çevirmişler bilmiyorum. Diyaloglar beni içine sürükledi.
- Seçim olanakları ve etkileri, örnek olarak birisinin seçim yaparak kolunu koparttım ve benim yüzümden o kolu olmadığı için dövüşü kaybetti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı