İntel HD Graphics 3000 - AMD Radeon HD 6300M Serie
İşlemci
İntel İ5-2410M
Merhaba öncelikle. Ben arkadaşımın hesabında olan Life is Strange oyununu kendi hesabıma aile kütüphanesi paylaşımından ödünç aldım. Onda bütün DLC'ler mevcut, fakat kendime ödünç aldığımda DLC'leri oynayamıyordum. Steam destek de DLC'ler mevcut gözüküyor. Ne yapmam lazım?
Kütüphanemde oyunu görüntülediğimde, kendi kütüphanemdeymiş gibi arkadaşımdan almamışım gibi gözüküyor. Diğer oyunlarda ise arkadaşımdan ödünç aldığım bariz belli, "şu kişinin kütüphanesinden" diye yazıyor. Ana oyun ücretsiz olduğu için olabilir mi?
Kütüphanemde oyunu görüntülediğimde, kendi kütüphanemdeymiş gibi arkadaşımdan almamışım gibi gözüküyor. Diğer oyunlarda ise arkadaşımdan ödünç aldığım bariz belli, "şu kişinin kütüphanesinden" diye yazıyor. Ana oyun ücretsiz olduğu için olabilir mi?