Çözüldü Lightning girişli kulaklık bilgisayara nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kulaklık için lightning to USB ya da jak dönüştürücüsü diye bir şey yok. Ben de aramıştım.
USB veya Jak dönüştürücü almak en basit yol olacaktır.
Hocam araştırdım ama, bulamadım maalesef. Herhangi bir link atabilir misiniz? Lightning'i dönüştürücüye takacağım, ucunu da bilgisayara. Öyle bir şey lazım yanlış anlatmadıysam.

Hocam araştırdım ama, bulamadım maalesef. Herhangi bir link atabilir misiniz? Lightning'i dönüştürücüye takacağım, ucunu da bilgisayara. Öyle bir şey lazım yanlış anlatmadıysam.

Hocam eğer jak kısmınız boş ise Lightning'i Jak'a çeviren bir dönüştürücü almanızı ben şahsen tavsiye ederim. Lightning to USB dönüştürücüler de var fakat bunların hepsi kulaklığınızı ses aygıtı olarak algılayamayabiliyor. Çoğu genellikle telefon şarj adaptörleri ile kullanıldığı için cihaz tanımlaması yapamayabiliyor. Ben birkaç ürün baktım fakat hepsi AliExpress'te satılıyor. Kendin biraz zamanını ayırıp ararsan belki bulursun. En kötü lightning to USB dönüştürücü al, işe yaramazsa iade et. İstediğin şey çok basit ama saçma bir şekilde bulması zor, daha çok yardımcı olmak isterdim ama ben de bu kadar bulabildim.

Lightning to USB ya da jak dönüştürücüsü diye bir şey yok. Ben de aramıştım.
Hocam aslında var fakat türkiye pazarında yok benim baktığım kadarıyla. AliExpress'te bir sürü buldum fakat tabii onların da işe yararlılığı biraz tartışılır.

Hocam sizin yapabileceğiniz tek şey, bilgisayarınıza Type-C to USB adaptörü alıp, daha sonra da lightning to Type-C adaptörü alıp iki farklı adaptör üzerinden bağlamak olacaktır. Evet biraz uğraştırıcı ama ben başka bir seçenek göremedim 😁

Bilgisayarınıza bunu takın: https://www.hepsiburada.com/alfais-...V.pmax.camp20360052389adgr000000&gad_source=4

Kulaklığınızı ise bu ürün ile tpye-c'ye çevirin ve daha sonra ise bilgisayarınıza taktığınız adaptöre bu adaptörü bağlayın: DESTE ELEKTRONİK Type C - Apple Iphone Lightning Ãevirici DönüÅtürücü (KULAKLIK IÃİN UYUMLU DEÄİLDİR) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ürünleri size tamamen temsili attım. Daha farklı satıcıların ürünlerine de bakabilirsiniz. Ben mantığı anlamanız açısından bunları paylaştım.

Son düzenleme:
Kulaklık uyumlu değil yazıyor zaten. Görmemiş olabilirsiniz de, ben ondan dolayı bulamadım. Bunlar şarja yarar.

Hocam dediğim gibi ürünü temsili attım, şahsen aklıma başka bir çözüm gelmedi. Biraz araştırarak çalışanı belki bulunabilir. Yoksa da daha yapacak bir şey gelmiyor aklıma 😁

Hocam dediğim gibi ürünü temsili attım, şahsen aklıma başka bir çözüm gelmedi. Biraz araştırarak çalışanı belki bulunabilir. Yoksa da daha yapacak bir şey gelmiyor aklıma 😁
Kulaklık uyumlu değil yazıyor zaten. Görmemiş olabilirsiniz de, ben ondan dolayı bulamadım. Bunlar şarja yarar.
Boşuna fikre gerek yok bence ya. Ya kendim jak girişine kabloları bağlayacağım ya da yeni kulaklık alacağım bilgisayar için :D Yardımlar için teşekkürler!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı