- Makaleler
- 4
Herkese selamlar. Ben de iPhone 8 kulaklığı var ve bunu bilgisayarıma USB veya jak girişinden takmak istiyorum. Yapabileceğim bir şey, veya bir bilginiz var mıdır acaba?
Hocam araştırdım ama, bulamadım maalesef. Herhangi bir link atabilir misiniz? Lightning'i dönüştürücüye takacağım, ucunu da bilgisayara. Öyle bir şey lazım yanlış anlatmadıysam.USB veya Jak dönüştürücü almak en basit yol olacaktır.
Bütün yolculuğum bir yalanmış... Ne kadar da inanmıştım aslında böyle bir şeyi bulabileceğimeLightning to USB ya da jak dönüştürücüsü diye bir şey yok. Ben de aramıştım.
Hocam araştırdım ama, bulamadım maalesef. Herhangi bir link atabilir misiniz? Lightning'i dönüştürücüye takacağım, ucunu da bilgisayara. Öyle bir şey lazım yanlış anlatmadıysam.
Hocam aslında var fakat türkiye pazarında yok benim baktığım kadarıyla. AliExpress'te bir sürü buldum fakat tabii onların da işe yararlılığı biraz tartışılır.Lightning to USB ya da jak dönüştürücüsü diye bir şey yok. Ben de aramıştım.
Kulaklığınızı ise bu ürün ile tpye-c'ye çevirin ve daha sonra ise bilgisayarınıza taktığınız adaptöre bu adaptörü bağlayın: DESTE ELEKTRONİK Type C - Apple Iphone Lightning Ãevirici DönüÅtürücü (KULAKLIK IÃİN UYUMLU DEÄİLDİR) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kulaklık uyumlu değil yazıyor zaten. Görmemiş olabilirsiniz de, ben ondan dolayı bulamadım. Bunlar şarja yarar.
Hocam dediğim gibi ürünü temsili attım, şahsen aklıma başka bir çözüm gelmedi. Biraz araştırarak çalışanı belki bulunabilir. Yoksa da daha yapacak bir şey gelmiyor aklıma![]()
Boşuna fikre gerek yok bence ya. Ya kendim jak girişine kabloları bağlayacağım ya da yeni kulaklık alacağım bilgisayar içinKulaklık uyumlu değil yazıyor zaten. Görmemiş olabilirsiniz de, ben ondan dolayı bulamadım. Bunlar şarja yarar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.