Like a Dragon: Infinite Wealth'in OpenCritic ve Metacritic puanları belli oldu!

Pardon hocam sonradan fark ettim. Bir önceki erased name ucuza geliyor önerir misiniz oynadınız mı? Yakuza oyunlarını oynamak istiyor canım çünkü.
Infinite Wealth'ı oynayacaksan Gaiden'ı oynamak önemli. Yakuza 6 - Yakuza Gaiden - Yakuza Like a Dragon - LaD Infinite Wealth sıralamasıyla oynayabilirsin.

Onun dışında Gaiden tamamen bir yan oyun. Ana hikayesi 10 saat falan sürüyor ama 6. ve 7. oyunlarla, yeni çıkan 8. oyunla arasında köprü kuruyor.

Yakuza serisine daha başlayamadım maalesef o yüzden bir yorum yapamayacağım, ben de başlamak istiyorum ama yakında.
Anladim hocam teşekkürler ilgi cekici bir dünyası var ama cok para verip bosuna almak istemiyorum.

Infinite Wealth'ı oynayacaksan Gaiden'ı oynamak önemli. Yakuza 6 - Yakuza Gaiden - Yakuza Like a Dragon - LaD Infinite Wealth sıralamasıyla oynayabilirsin.
Yakuza 0 ve like a dragona sahibim şuan da tam sirasi nasıldır erased name ana karakter kiryu sanırım yakuza 0 da kiryu vardi 45 dakika falan oynadım en son barda şarki soylemistim hosuma gitmişti.

Anladim hocam teşekkürler ilgi cekici bir dünyası var ama cok para verip bosuna almak istemiyorum.

Yakuza 0 ve like a dragona sahibim şuan da tam sirasi nasıldır erased name ana karakter kiryu sanırım yakuza 0 da kiryu vardi 45 dakika falan oynadım en son barda şarki soylemistim hosuma gitmişti.
6 - Gaiden - 7 sıralamasıyla oynayabilirsin. Zaten Gamepass'te var oyun, boşu boşuna 50 USD bayılma. 1 aylık Gamepass al bitir geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı