Limbo PC'de denemek için x86 OS önerisi

Ben bide zaten linux seven biri deyilim iki saat komut yazamam chrome icin

Şu an kullandığınız ISO dosyasını nereden edindiniz?

Bu arada Windows 2000'i denediniz mi?
bitane internet archivede buldum onu indirdim

Şu an kullandığınız ISO dosyasını nereden edindiniz?

Bu arada Windows 2000'i denediniz mi?
win 2000 tr denedim bir yerde mavi ekran verdi ntfs.sys hatası

Buradaki Türkçe versiyon ile tekrar dener misiniz?

tabiki neden olmasın

birşey soracam sp4 turkishe tıkladım server 1 dedim yüklenmeye başladı ama bu niye 7z dosyası çıkartcammıki öyle?

Çünkü bu site topluluk destekleri ile ayakta duruyor. Sunucu masrafları düşsün diye dosyaları 2021 yılında arşivlere koydular. İçinde eğer değişen olmadıysa bu disk kalıbına kaynaklık eden CD'nin resimleri ve Beni Oku dosyası da yer almalı.

Laf kalabalığını bırakmam gerekirse evet o arşivi açmanız gerekiyor Zarchiver tarzı bir program ile.

Bide ilk gözüken professonial türkçe isosu:u kullanmıştım W2FFP.iso buna benzer ismi olan isoyu kullanmıştım

Ex doya yöneticisi kullaniyom ben

Bide ilk gözüken professonial türkçe isosu:u kullanmıştım W2FFP.iso buna benzer ismi olan isoyu kullanmıştım

Ex doya yöneticisi kullaniyom ben
oda oluyo cunku

Çünkü bu site topluluk destekleri ile ayakta duruyor. Sunucu masrafları düşsün diye dosyaları 2021 yılında arşivlere koydular. İçinde eğer değişen olmadıysa bu disk kalıbına kaynaklık eden CD'nin resimleri ve Beni Oku dosyası da yer almalı.

Laf kalabalığını bırakmam gerekirse evet o arşivi açmanız gerekiyor Zarchiver tarzı bir program ile.
anladım adamlara helal olsun

bana 2000 icin ayarlari atarmisin cpu filan ses ekran kartı

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250530-220643.jpg
    Screenshot_20250530-220643.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_20250530-220634.jpg
    Screenshot_20250530-220634.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_20250530-220629.jpg
    Screenshot_20250530-220629.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 14