Hocam limbo ISO dosyalarını kabul ediyor siz becerememişsinizdir. Eğer bulabilirseniz önce Bosch PC emulator ile deneyin limbo yu hemen kavramak zor olur.
Limbo, gömülü Qemu motoru çalıştırdığından sabit diskler için birincil dosya uzantısıLimbo bildiğime göre '.ISO' dosyalarını kabul etmiyor, önceden kurulmuş Windows 10 '.vhd' dosyası lazım bana. Debloatlanmış herhangi bir versiyon olabilir (LTSC, tiny 10 vb.)
qcow2
, harici disk ve DVD'ler için iso
. vhd
ise Windows'un Hyper-V platformu için olduğundan performansı qcow2
'ye göre düşük olur. Zaten Limbo'nun kendisi de performans sorunları yaşadığı için sistem kullanılabilir halde olmaz. Size önerim, eğer PC'niz varsa QtEmu ile dosyayı kendiniz hazırlamayı deneyebilirsiniz.İnternette ve videolarda hep. Vmdk. Vhd ve. Qcow2 tarzı dosyalar kullandıklarından dolayı. ISO dosyalarının çalışmayacağını düşündüm. Kavrama konusunda bir sıkıntı yaşamam, fakat bana harici klavye mouse destekli, en performanslı olan vm lazım.
vmdk
, vhd
ve qcow2
HDD ya da SSD gibi sabit disk dosyasıdır ve halihazırda kurulmuş sistemi içerir. iso
ise CD, DVD ve USB bellek gibi harici diskler için, kurulum bilgilerini içeren dosya olur.Size önerim, eğer PC'niz varsa qtemu ile dosyayı kendiniz hazırlamayı deneyebilirsiniz.
Ayrıca eğer asıl amacınız EXE çalıştırmaksa, emin olun uğraştığınıza değmez. Winlator vb. bir uygulama ile çok daha rahat yapabilirsiniz.
Şöyle ki amacım düşük gereksinimli Windows oyunlarını kendi cihazımda çalıştırabilmek. Aslında bir bilgisayarım var fakat şehir dışında olduğumdan zaten bu işe girişiyorum.
Limbo kullanmak yerine Wine APK, exagear yaga winlator çok daha iyi alternatifler bunlardan birini kullanabilirsin.
O zaman dediğim gibi Winlator kullanabilirsiniz. Alternatif olarak Mobox var, nispeten daha hızlıdır ama kurulumu çok uğraştırır.Şöyle ki amacım düşük gereksinimli Windows oyunlarını kendi cihazımda çalıştırabilmek. Aslında bir bilgisayarım var fakat şehir dışında olduğumdan zaten bu işe girişiyorum.
Wine'ın son sürümlerinde artık Android derlemeleri paylaşmıyorlar. Exagear'da ise virüslü dosya indirme olasılığı çok yüksek.Limbo kullanmak yerine Wine APK, exagear yaga winlator çok daha iyi alternatifler bunlardan birini kullanabilirsin.
Hayır. Onun için yine sanal makine gerekir ama eğer oyun çok eskiyse Steam'e ihtiyaç duymadan açılabilir.Şöyle ki oynamak istediğim oyunlar orijinal Steam oyunları. Steam'in Windows versiyonunu bu uygulamalar arayıcılığıyla yüklesem ve Steam üzerinden oyunlarımı indirip çalıştırabilir miyim?
Steam'i kurduktan sonra güncellemeler denetleniyor kısmında 'Steam güncelleme için çevrimiçi olmalıdır. Lütfen ağ bağlantınız doğrulayın ve yeniden deneyin.' diye hata veriyor.O zaman dediğim gibi Winlator kullanabilirsiniz. Alternatif olarak Mobox var, nispeten daha hızlıdır ama kurulumu çok uğraştırır.
Wine'ın son sürümlerinde artık Android derlemeleri paylaşmıyorlar. Exagear'da ise virüslü dosya indirme olasılığı çok yüksek.
Hayır. Onun için yine sanal makine gerekir ama eğer oyun çok eskiyse Steam'e ihtiyaç duymadan açılabilir.
Ben en son denediğimde Steam'de QR kodu gösterirken çöküyordu. Eğer günelleme ile düzeltildiyse deneyebilirsiniz.
Hocam Mobox'un Steam'de çalıştığını söylüyorlar. Winlator yeni versiyonlarında Steam'dan desteğini kesmiş. Tam olarak nereden Mobox'u indirebilirim acaba?O zaman dediğim gibi Winlator kullanabilirsiniz. Alternatif olarak Mobox var, nispeten daha hızlıdır ama kurulumu çok uğraştırır.
Wine'ın son sürümlerinde artık Android derlemeleri paylaşmıyorlar. Exagear'da ise virüslü dosya indirme olasılığı çok yüksek.
Hayır. Onun için yine sanal makine gerekir ama eğer oyun çok eskiyse Steam'e ihtiyaç duymadan açılabilir.
Ben en son denediğimde Steam'de QR kodu gösterirken çöküyordu. Eğer günelleme ile düzeltildiyse deneyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.