Limbo X86 sanal makine aşırı yavaş

Ark_Us

Megapat
Makaleler
1
Herkese merhaba,

Sorunu kısaca anlatmak gerekirse sanal makineye kurulan Linux işletim sistemi aşırı derece yavaş, işin daha büyük sorunu optimize edecek program da kurulmuyor. VirtualBox veya VMware sanal makineye işletim sistemi ilk kurulduğunda kasıyor ama sanal makinenin sürücüsünü yüklediğimizde bu sorun ortadan kalkıyor. Limboda bu da yok. Windows kasmasını anlarımda Linux kasması hiç normal değil bir de Xfce masaüstü ortamı var. Bunun bir çözümü var mı nasıl bir ayar yaparsak Linux da daha verimli olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,

Sorunu kısaca anlatmak gerekirse sanal makineye kurulan Linux işletim sistemi aşırı derece yavaş, işin daha büyük sorunu optimize edecek program da kurulmuyor. VirtualBox veya VMware sanal makineye işletim sistemi ilk kurulduğunda kasıyor ama sanal makinenin sürücüsünü yüklediğimizde bu sorun ortadan kalkıyor. Limboda bu da yok. Windows kasmasını anlarımda Linux kasması hiç normal değil bir de Xfce masaüstü ortamı var. Bunun bir çözümü var mı nasıl bir ayar yaparsak Linux da daha verimli olur?
Bence termuxa geçiş yapılmalı eğer hatalardan anlayabilirsiniz yani ingilizceniz iyiyse linuxun tüm versiyonları kullanılabilir

Bence termuxa geçiş yapılmalı eğer hatalardan anlayabilirsiniz yani ingilizceniz iyiyse Linux'un tüm versiyonları kullanılabilir.

Termux kadar rezalet bir terminal görmedim basit bir root erişimini bile almak için bir ton uğraşıyorsunuz almayı başardınız diyelim paket indirmek dert git den paket indeiyorsunuz onu çalıştırmaya kalsanız dosyayı görmüyor falan aşırı sinirimi bozdu. Zaman kaybından başka bir şey değil. başka bir terminal öneriniz varsa dinleyebilirim

Termux kadar rezalet bir terminal görmedim basit bir root erişimini bile almak için bir ton uğraşıyorsunuz almayı başardınız diyelim paket indirmek dert gitden paket indeiyorsunuz onu çalıştırmaya kalsanız dosyayı görmüyor falan aşırı sinirimi bozdu. Zaman kaybından başka bir şey değil. Başka bir terminal öneriniz varsa dinleyebilirim.

Evet haklısınız biraz uğraştırıyor ama kullanılıyor çoğu kisi sizin gibi hatalar alıyor Linux kurmak istiyorsanız bir kanal önerebilirim bir dosya veriyor onun içinde Linux kuruluyor ve Firefox Visual Studio codede kurulu.

Evet haklısınız biraz uğraştırıyor ama kullanılıyor çoğu kisi sizin gibi hatalar alıyor Linux kurmak istiyorsanız bir kanal önerebilirim bir dosya veriyor onun içinde Linux kuruluyor ve Firefox Visual Studio codede kurulu.
Hatta linuxu çalıştırmak için kendi uygulamasıda var başka istediğiniz gibi ekranı ayarlayabilirsiniz

Hatta linuxu çalıştırmak için kendi uygulamasıda var başka istediğiniz gibi ekranı ayarlayabilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
debian ve açıklamada 2 link var birisi mega o 2 gb larda ve ayarlama yapmayın ayar yapılmış şekilde bulunuyo sadece linuxu açın yeter

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
debian ve açıklamada 2 link var birisi mega o 2 gb larda ve ayarlama yapmayın ayar yapılmış şekilde bulunuyo sadece linuxu açın yeter

GitHub - LinuxDroidMaster/Termux-Desktops: Collection of scripts to launch Desktops with audio in Termux X11 and how to use hardware acceleration buda linux kurulması için gereken paketler

Hatta Linux'u çalıştırmak için kendi uygulamasıda var başka istediğiniz gibi ekranı ayarlayabilirsiniz.

Termux'dan karşıma ilk NetHunter Kali olduğu için onu yükledim çok verimsiz çalıştı ondan direk Termux üzerinde çalışayım derken çıkan sorun bu.

Termux'dan karşıma ilk NetHunter Kali olduğu için onu yükledim çok verimsiz çalıştı ondan direk Termux üzerinde çalışayım derken çıkan sorun bu.
Link verdim ordada kurulumu var ve videosuda var ama ingilizce altyazıda vardı sanki

Link verdim ordada kurulumu var ve videosuda var ama ingilizce altyazıda vardı sanki
Ama yinede anlaşılıyo merak etmeyin

Debian ubuntu falan var çoğusu var

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı