Limitsiz en ucuz internet kampanyası

Uydunet'e sakın girme derim şahsen ben çok çektim haftada 3-4 gün internetimin olmadığı olduğu halde de Google'a bile giremediğimi iyi hatırlıyorum, ayrıca yağmurda karda kışta falan çok kesiliyordu. Şu an Superonline kullanıyorum memnunum gayet güzel AKK insanın biraz canını sıkıyor 10 GB olduğu için (senin alacağın AKK yüksek olsun kesinlikle) 49 TL ödüyorum ev telefonu falanda var muşteri hizmetler idare eder diyebilirim modemi değişmem gerekti 3-4 kez aradım ama sonunda sağlam güzel bir modem taktılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline öneririm. 1.5 yıldır memnunum ve herkese öneriyorum. Ev telefonunu da taşı gereksiz yere ödediğin faturadan kurtulmuş olursun.

Ben daha bugün superonline 'a geçtim ve modem + ev telefonu + uydu kampayasındayım . Ücreti 60 tl ama gerçekten iyi . Şuanda 24 mbs 6 ay sonra 12 mbs düşecekmiş.. (ilk 6 ay 2 katı hız veriyorlar.) İnterneti test ettim ve hızı gerçekten iyi . TTnette değil 1080p , 480p de zor izliyordum fakat şuan direkt 1080p ye alıyorum ve donmadan izleyebiliyorum . Gerçekten güzel bir duygu :) Hızı iyi olduğu kadar büyük bir eksiside var (en azından benim için) . Eğer MMO tarzı oyunlar oynuyorsan felaket derecede ping sorunu olduğunu fark ettim . (Bilmiyorum sadece bendemi ama yinede uyarıyım belki başka arkadaşlarda da vardır .)

* Eğer acelen yoksa yarın ping sorunu için superonline a telefon açıcam düzeltirlerse bilgi veririm . Yoksa normalde 100 ping ideal olmalıyken superonline da 500-1000 lere fırladığı oluyor..

@Deep3nough dediklerine katılıyorum. Superonline can bence. Bende geçtim gereksiz ev telefonu faturası ödemekten kurtuldum. 1 yıl boyunca her yöne 100 dakika görüşme verdi. Artık ev telefonunu kullandığım kadar ödüyorum. Vergi olayı falan yok. Hız iyi. Şu an AKK bitmesine rağmen fark etmiyorum açıkçası.

Ben daha bugün superonline 'a geçtim ve modem + ev telefonu + uydu kampayasındayım . Ücreti 60 tl ama gerçekten iyi . Şuanda 24 mbs 6 ay sonra 12 mbs düşecekmiş.. (ilk 6 ay 2 katı hız veriyorlar.) İnterneti test ettim ve hızı gerçekten iyi . TTnette değil 1080p , 480p de zor izliyordum fakat şuan direkt 1080p ye alıyorum ve donmadan izleyebiliyorum . Gerçekten güzel bir duygu :) Hızı iyi olduğu kadar büyük bir eksiside var (en azından benim için) . Eğer MMO tarzı oyunlar oynuyorsan felaket derecede ping sorunu olduğunu fark ettim . (Bilmiyorum sadece bendemi ama yinede uyarıyım belki başka arkadaşlarda da vardır .)

* Eğer acelen yoksa yarın ping sorunu için superonline a telefon açıcam düzeltirlerse bilgi veririm . Yoksa normalde 100 ping ideal olmalıyken superonline da 500-1000 lere fırladığı oluyor..

Merhabalar bende de superonline var ve league of legends oynuyorum fakat ping sorunu bugüne kadar olmadı bende dns ayarlarınıza bakınız yada driver güncelleyin.Muhtemelen sizden kaynaklıdır,bilginize.

En olmadı kabloyu takıp deneyiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı