Linea 2012 model için ses sistemi önerisi

Pentium G4560

Kilopat
Aracım linea 2012 model, ses performansından memnun değilim. Ses sistemlerinden gram anlamam, araçtaki teyp 4x60W veriyor. Amfi subwoofer falan alınır mı? Yüksek seste takılmayı seviyorum, hoparlörlerden beklentim fiyat performans odaklı, yüksek Bass'larda rahatsız edici düzeyde cızırtı yapmaması. Neler önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok anlamıyorum dedin bunu al taktır yeterli gelmezse kapıdaki hoparlöre el atarsın. Bu ürünün olayı kendinden amfili olması ek bir ürün almana gerek yok. Bunu takınca sen teyp'den bass ayarını kısacaksın. Böylece senin kapı hoparlörün bass vermek zorunda olmadığından yüksek seslerde bozmayacak. Bass'ı bu ürün verecek.

Kullandığım bir üründür.

Çok anlamıyorum dedin bunu al taktır yeterli gelmezse kapıdaki hoparlöre el atarsın. Bu ürünün olayı kendinden amfili olması ek bir ürün almana gerek yok. Bunu takınca sen teyp'den bass ayarını kısacaksın. Böylece senin kapı hoparlörün bass vermek zorunda olmadığından yüksek seslerde bozmayacak. Bass'ı bu ürün verecek.

Kullandığım bir üründür.
Teşekkürler hocam ancak bu fiyatlara çıkamam muhtemelen. Amfi subwoofer olaylarına çok girmeden sadece 4 hoparlörü değiştirerek tatmin edecek bir ses alamaz mıyım? Millet şunu çok almış mesela;

İş yapar mı acaba? Yoksa bunun gibi bir şey alacağına hiç alma mı dersin?

Teşekkürler hocam ancak bu fiyatlara çıkamam muhtemelen. Amfi subwoofer olaylarına çok girmeden sadece 4 hoparlörü değiştirerek tatmin edecek bir ses alamaz mıyım? Millet şunu çok almış mesela;

İş yapar mı acaba? Yoksa bunun gibi bir şey alacağına hiç alma mı dersin?
İş yapar ancak bunlarıda amfiye bağlayarak kullanıyorlar. Sen direkt takarsan yinede şuanki aldığın sesden bir tık daha iyi ses alabilirin. Ancak tam peformansını görmek için amfi şart. Kapına kaç cm hoparlör oluyor onu öğrenip sipariş verebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı