AteshleBarut Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 65 27 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar dün Lineage OS kurdum ve birçok Bug içerdiğini farkettim (en azından benim cihazım için). Görsel ve dosyalarıyla beraber Bug hatalarını Lineage'e nasıl bildirebilirim?
Arkadaşlar dün Lineage OS kurdum ve birçok Bug içerdiğini farkettim (en azından benim cihazım için). Görsel ve dosyalarıyla beraber Bug hatalarını Lineage'e nasıl bildirebilirim?
Çözüm Zurnadürüm 27 Şubat 2021 issues · GitLab GitLab.com gitlab.com How to submit a bug report | LineageOS Wiki wiki.lineageos.org Burada daha fazla bilgi mevcut. Nasıl yapacağın, ne lazım diye.
issues · GitLab GitLab.com gitlab.com How to submit a bug report | LineageOS Wiki wiki.lineageos.org Burada daha fazla bilgi mevcut. Nasıl yapacağın, ne lazım diye.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #2 issues · GitLab GitLab.com gitlab.com How to submit a bug report | LineageOS Wiki wiki.lineageos.org Burada daha fazla bilgi mevcut. Nasıl yapacağın, ne lazım diye. Artı 1 Eksi Çözüm
issues · GitLab GitLab.com gitlab.com How to submit a bug report | LineageOS Wiki wiki.lineageos.org Burada daha fazla bilgi mevcut. Nasıl yapacağın, ne lazım diye.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 27 Şubat 2021 #3 Hakkında kısmında raporlama yeri vardı. Ya da LineageOS forumuna üye olup bildirebilirsiniz. issues · GitLab GitLab.com gitlab.com Artı 0 Eksi
Hakkında kısmında raporlama yeri vardı. Ya da LineageOS forumuna üye olup bildirebilirsiniz. issues · GitLab GitLab.com gitlab.com
KS KS AteshleBarut Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 65 27 Şubat 2021 #4 Teşekkür ederim arkadaşlar Artı 0 Eksi