Lineage OS yüklemek için hangi yazılımı seçmeliyim?

kursat4

Decapat
Polypad 9708 HD model bir tabletim var, epub okumak için kullanmak istiyorum. Android market e girmiyor. Lineage kurmak istiyorum ama hangi rom u seçmeliyim bilemedim. Tabketimin özellikleri aşağıda mevcuttur. Uygun rom u önerebilir misiniz?

ROM yüklemeye çalışırken cihazı bozma ihtimalin yüksek, yalnızca uygulama yükleyemediğin için bu işlemi yapmak istiyorsan Aptoide gibi alternatif uygulama marketlerini önerebilirim.

Lineage OS tabletinizle uyumlu değil . Ayrıca biraz tablet hakkında araştırma yaptım ve custom rom desteğinin olmadığını gördüm . Belki vardır fakat ben bulamadım. Siz hangi sitede gördünüz ?

Aptoide yi de denedim uygulamalar kurulmuyor. "Paketi ayrıştırmada bir sorun var" uyarısı alıyorum. Android versiyonu da çok eski. Öyle olunca risk alıp olabilecek yakın bir versiyon kursam mı diye düşünüyorum. Şu an hiçbir şey yapılmıyor çöpe atmaktan önceki son çıkış. Donanım açısından Her şey çalışıyor uygulama yüklense benim işimi fazlasıyla görür.

Hangi uygulamaları yüklemek istiyorsunuz? Benim elimde de bu tarz Android sürümü düşük bir tablet var. Play Store'a girebiliyorum ancak Netflix uygulamasını mağaza üzerinde göremiyorum. Bunun için Netflix, APK dosyasını eski sistemler için kendi sitesine yüklemiş, oradan indirip kurdum ve sorunsuz kullanıyorum.

YouTube kuramıyorum bir türlü eski APK'ları denedim, YouTube eski sürümlerde çalışmıyor. Açtığımda yeni sürüm mevcuttur diyor yenisi de yüklenmiyor.
Netflix için teşekkür ederim, iki uygulama önemliydi YouTube ve Netflix. Onu deneyeceğim en azından.
Netflix de olmadı en düşük 4.4.+ gerekliymiş.

Son düzenleme:
YouTube için de alternatif uygulamalar tercih edebilirsin. Örneğin NewPipe, OGYouTube, FlyTube gibi alternatifler mevcut, küçük bir araştırmayla bu uygulamaların uyumlu sürümünü bulabilirsin diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı