İlk olarak bir gApps kurdum fakat o şekilde de Google Play Store gelmedi sanırım yanlış sürümü kullandım. Hangi gApps'i seçmem gerekiyor cihazım için yardımcı olabilir misiniz? Cihaz Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8010.
Sizin kurduğunuz veya kuracağınız LineageOS Android sürümüne göre değişmektedir. Mesela, Siz LineageOS 14.1 kurmak istiyorsanız önce LineageOS 14.1 sürümünün hangi Android sürümüne denk geldiğine bakmış olmanız lazım ki bu 7.1.2 sürümüdür, kendiniz tekrar kontrol edersiniz. Sizin GApps sitesinde ilk başta Tabletinizin işlemcinizin mimarisini öğrenmeniz gerekmektedir.
İnternette tabletinizin özellikerini arattığınızda işlemcinizi aratıp hangi mimariye sahip olduğunu öğrenebilirsiniz. İşlemciniz ARM mimarili ise ve 64 bit desteklemiyorsa ARM seçmeniz, ARM mimarili ve 64 bit destekliyorsa ARM64 seçmeniz gerekmektedir. Intel Atom ve benzeri işlemci ile çalışan tabletler için de x86 mimarisini seçmelisiniz.
Sizin tabletiniz Ağustos 2012'de çıkmış olduğu için ve ARM mimarili olduğu için ARM seçmeniz gerekir. Sonrasında LineageOS 14.1, Nougat 7.1.2 sürümü olduğu için orada
7.1 seçeneğini seçmelisiniz.
Variant kısmında ben size
Stock olanı öneriyorum. Daha sonra indirmeye başlayabilirsiniz.
İndirdikten sonra sırasıyla ilk önce LineageOS, sonra GApps kurun. Yoksa hatalı kurmuş olursunuz.
İlk olarak bir gApps kurdum fakat o şekilde de Google Play Store gelmedi sanırım yanlış sürümü kullandım. Hangi gApps'i seçmem gerekiyor cihazım için yardımcı olabilir misiniz? Cihaz Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8010.
Bu arada, GApps'i ve LineageOS'i sağlıklı bir şekilde kurabilmeniz için tabletinize TWRP kurup, SD karttan TWRP yolu ile flashlayabilirsiniz. TWRP'yi de Tabletinizin marka ve modeline göre bulup indirip Odin üzerinden flashlayabilirsiniz.