LineageOS 17.1 incelemesi

Hocam sizden bir şey istesem yapar mısını?
Tabii ki buyurun.
Nasıl yani TWRP ekranından çıkmıyor mu?
Aynen hocam TWRP giriş ekranı kapalıp açılıyor 2 saniye ekranda yarım saniye yok hiçbir türlü ADB sideload bile yapamıyorum loopa girdi mecbur şarjı biticek ve direk Odin mod ile yeni TWRP yükleyeceğim bu tablette daha öncede aynı problemi yaşadım.

TWRP bozulmuş büyük ihtimal. Stock ROM yükleyip tekrar TWRP kurun.

Öyle yaptım ancak kapatmak için saçma ve tehlikeli bir yol seçtim çünkü güç tuşuna 10 saniye basılı tutsam bile yaramıyor bu durumda arka kapağını ayırıp bataryayı çalışır vaziyette söktüm dediğimi yapın yaptığımı sakın yapmayın.
Hocam şu an mobildeyim XDA forumda Tab4 SM-T230 tablet rom var mı diye bakar mısınız?
Buradan bir göz atınız sorunuz olursa yardımcı olurum.

Hocam TWRP'yi yükledim sonra ses açma +Home + kapama tuşuna bastım fakat şimdi Galaxy J7 yazısında kalsı telefon ne yapmam lazım?
.

Hocam büyük ihtimal olmaz ama Rom mu yoksa Stock Rom mu? Bu arada teşekkürler.

Hocam TWRP'yi yükledim sonra ses açma +Home + kapama tuşuna bastım fakat şimdi Galaxy J7 yazısında kalsı telefon ne yapmam lazım?

.
Hocam cihazınızın bataryası kolay sökülüyor diye biliyorum söküp birdaha TWRP girmeyi dener misiniz ?
Hocam büyük ihtimal olmaz ama Rom mu yoksa Stock Rom mu?
Hocam hangisini indireceksiniz ?

İlk seçenek olan bu denenebilir.
Odin kullansaydınız keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…