Merhaba. LineageOS Android ile aynı görünüme mi sahip? Ve Android ile çalışan uygulamalar çalıştırır mı?
Valla ben stock android diyen çok kişi görmedim. Hep Saf Android/ AOSP olarak bahsedilir.İşte ona genelde saf Android demiyorlar ondan bahsediyorum. Genelde Stock Android diye geçiyor. Yani ana Android yapısı. Genelde Pixel telefonlar kullanıyor. Casper'ın da kullanan modelleri var.
Tamam işte bu AOSP üzerine herkes bir arayüz koyuyor. Zaten açılımı da android açık kaynak projesi demek. Google da kendi cihazlarına çok değişiklik yapmadan Stock Android arayüzünü sunuyor.Valla ben stock android diyen çok kişi görmedim. Hep Saf Android/ AOSP olarak bahsedilir.
Dedigim bu zaten.Tamam işte bu AOSP üzerine herkes bir arayüz koyuyor. Zaten açılımı da android açık kaynak projesi demek. Google da kendi cihazlarına çok değişiklik yapmadan Stock Android arayüzünü sunuyor.
Google değişiklik yapıyor az çok. Hiç değişiklik yapmıyor değil. Ondan zaten Stock Android diye geçiyor. Saf Android şuan Nexus cihazlarda varmış mesela.Dedigim bu zaten.
Samsung ustune OneUI koyyor, Xiaomi ustune MIUI koyuyor. Google degisiklik yapmadan kullaniyor cihazlarinda.
Hocam Stock/Saf ayni sey aslinda.Google değişiklik yapıyor az çok. Hiç değişiklik yapmıyor değil. Ondan zaten Stock Android diye geçiyor. Saf Android şuan Nexus cihazlarda varmış mesela.
Google telefonlar Pixel Android kullanıyor, saf/stock her neyse olan Android AOSP.Hocam Stock/Saf ayni sey aslinda.
"Saf" degistirilmemis anlaminda, "Stock" varsayilan anlaminda. Dediginiz gibi Google fazla degisiklik yapmiyor zaten.
Ve AOSP yapıları daha karmaşık ve hatalı olabiliyor. Çünkü onlar açık kaynaklı ve her şeyi değişebiliyor.Google telefonlar Pixel Android kullanıyor, saf/stock her neyse olan Android AOSP.
AOSP daily usage için uygun değil zaten.Ve AOSP yapıları daha karmaşık ve hatalı olabiliyor. Çünkü onlar açık kaynaklı ve her şeyi değişebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.