LineageOS mu ArrowOS mu?

Tilkiw

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: MSI RX 570 4 GB CPU: I3 10105F 8X2 GB G-SKILL 3200 MHZ RAM
Meslek
Lise mezunu
Elimde Samsung S9 (starlte G960F) var ve aktif olarak kullanıyorum noble ROM önermeyin hepsini denedim fakat optimizasyon ve pil konusunda berbatlar Floyd ROM denedim güzldi fakat batarya benim için önemli.

Sizce LineageOS mu ArrowOS mu? Deneyimlerinizi söylerseniz sevinirim.

Hocam Xiaomi Redmi Note 9 sağ olsun çok bezdirmişti ondan birkaç tavsiye vermek isterim, LineageOS'u da arrowsos u da kullandım ikisi arasından net LineageOS üstte diğer arkadaşın dediği gibi PixelExperience da çok iyi ama sarji fazla tüketiyordu diye hatırlıyorum.

crDroid denemedim sanmayın hocam Wi-Fi problemi var onda

Ikisi arasindan LineageOS. Bunlara ek olarak PixelExperience'i oneririm.
Pixel Experience kurdum şarjı 1 satte bitti normalde noble romda bile 6 saat dayanıyordu

1734688734411.png

Evolution X de indirdim onmuda deneyeceğim LineageOS 20 indirdim fakat kararlılık anlamında sorun çıkarttı bazen uygulamayı açmıyordu güzeldi evet Evolution X deneyeceğim tekrardan dönüş yapacağım sizlere. LineageOS kurarsam Android 11 kurarım fazlasına gerek yok açıkçası.

LineageOS'un köklülüğü yüzünden bana daha güvenilir geliyor. Geçmişte Cyanogen Mod olarak çok kullandım.

LineageOS'un köklülüğü yüzünden bana daha güvenilir geliyor. Geçmişte Cyanogen Mod olarak çok kullandım.

LineageOS 18.1 (Android 11) kuracağım bakalım tatmin edecek mi?

Lineage Google ekosisteminden kurtulmak isteyenler için biçilmiş kaftan fakat iş rootlu kullanmaya gelince gündelik hayatta kullandığımız signature spoofing entegresi olmadığından bazı güvenlik gerektiren uygulamalar ve banka uygulamaları hep hata veriyor. Arrow çok güzel makyajlanmış ve CAF bazlı bir rom. Diğer romlara göre daha performanslı çalışır.

Şuna da dikkat etmek gerek, romlar iyi güzel de arkasındaki geliştiriciler ne kadar iyi o önemli. Eski telefonum Note 8'de aldığımdan beri ArrowOS 10 kullandım ve aşırı memnundum. Şimdi geçenlerde farklı model telefonu olan arkadaşımınkine Arrow kurduğumda o kadar performanslı çalışmadı. Zaten açık kaynak kodlu oldukları için hepsi birbirinin forku gibi. Şu an ise F5 var elimde onda crDroid kullanıyorum.

Diyeceğim şu, rom işleri tamamen deneme yanılma. Lineageos debloat olmadan tamamen sade, özgür, gizli bir deneyim sunuyor. Ancak bazı şeyleri çalıştırabilmek için ekstra adımlar uygulamak gerekiyor. Arrow ise gerekli olan yamaları, spoofingleri başarıyla bünyesine entegre ettiği için çiçek gibi akıyor. Zaten CAF bazlı olması da hanesine bir artı. Arrow kullanın geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı