sakulta21 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar ben bayağı iyi bir klavye almak istiyorum paramı biriktirdim. Fakat çok kararsızım. Linear switch vs Cherry MX Speed switch arasında kaldım. CS:GO, PUBG gibi FPS odaklı oyunlar oynayacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2019
Arkadaşlar ben bayağı iyi bir klavye almak istiyorum paramı biriktirdim. Fakat çok kararsızım. Linear switch vs Cherry MX Speed switch arasında kaldım. CS:GO, PUBG gibi FPS odaklı oyunlar oynayacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Çözüm Sylveon 13 Ağustos 2019 His olarak aynılar ama Cherry MX Speed tuş basım noktası daha düşük ve daha uzun ömürlü.
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 13 Ağustos 2019 #2 His olarak aynılar ama Cherry MX Speed tuş basım noktası daha düşük ve daha uzun ömürlü. Artı 0 Eksi Çözüm