ROG Nx Switch vs Cherry MX Switch

Su forumun yas ortalamasinin 15 oldugunu ve dolayisiyla herhangi bir konuda ciddi ve dogru duzgun tartismanin imkansiza yakin oldugunu bir kere daha ispatlamis olduk. Tesekkurler.

Fight club mi? ac kanka guzele benziyor.

Su forumun yas ortalamasinin 15 oldugunu ve dolayisiyla herhangi bir konuda ciddi ve dogru duzgun tartismanin imkansiza yakin oldugunu bir kere daha ispatlamis olduk. Tesekkurler.

Fight club mi? ac kanka guzele benziyor.
19 yaşındayım dostum (of cok büyüğüm demiyorum : D), kendini 30 yaşında sanıyorsan sanmaya devam et derim sana.
Cevabın yoksa susacaksın baştan, şimdi susabilirsin.

Anlamani beklemiyordum zaten de neyse. Konu basindan beri kaynak istiyorsaniz gidin arastirin diye yirtinan kisinin bana verecek cevabin yoksa sus otur demesi ironik. Ciddiye alip tartisan da ama kabahat. Essek oldugum icin israrla adam gibi tartisma ortami olur belki bu sefer diye yaziyorum su foruma.

Anlamani beklemiyordum zaten de neyse. Konu basindan beri kaynak istiyorsaniz gidin arastirin diye yirtinan kisinin bana verecek cevabin yoksa sus otur demesi ironik. Ciddiye alip tartisan da ama kabahat. Essek oldugum icin israrla adam gibi tartisma ortami olur belki bu sefer diye yaziyorum su foruma.
Ya diyorum ya, mouse'yi bile araştırmamışsın yalan yanlış omron switch var diyorsun. Gelmiş bana 2 haftada bozulan switchi, binbir sorun içeren klavyelerini övüyorsun. Rog switch var mouse'da git bak, 2 haftada çiftliyor Asus'tan fon alır gibi konuşuyorsun ya :D 3 senedir bozulmayan mouse'umun switchini kim üretmiş bul bana diyorum bulamıyorsun. Kaynak istiyorsun, e kaynak internette arat bul. O çok sevdiğin Asus o konuları paşa paşa siliyor ayrıca yeni bir mouse ve tercih edilmiyor pek bu sebeplede görmemen doğaldır gerçi. 10 yaşında falan mısın anlamıyorum ama yazdıklarımı okuyup cevapla ya da susmanı öneriyorum yoksa yokuşa gidiyor gördüğün gibi.
Bide konudan alakasız Logitech'in switchlerini diyip, yapanları dedim ben ya diyorsun. Yok, yapanları demedin basbaya bilmeden konuştun. İnternette o switchi de arat kronik sorunlarını gör. Üretenin suçu yok, satanın suçu var.

Ya diyorum ya, mouse'yi bile araştırmamışsın yalan yanlış omron switch var diyorsun. Gelmiş bana 2 haftada bozulan switchi, binbir sorun içeren klavyelerini övüyorsun. Rog switch var mouse'da git bak, 2 haftada çiftliyor Asus'tan fon alır gibi konuşuyorsun ya :D 3 senedir bozulmayan mouse'umun switchini kim üretmiş bul bana diyorum bulamıyorsun. Kaynak istiyorsun, e kaynak internette arat bul. O çok sevdiğin Asus o konuları paşa paşa siliyor ayrıca yeni bir mouse ve tercih edilmiyor pek bu sebeplede görmemen doğaldır gerçi. 10 yaşında falan mısın anlamıyorum ama yazdıklarımı okuyup cevapla ya da susmanı öneriyorum yoksa yokuşa gidiyor gördüğün gibi.
Bide konudan alakasız Logitech'in switchlerini diyip, yapanları dedim ben ya diyorsun. Yok, yapanları demedin basbaya bilmeden konuştun. İnternette o switchi de arat kronik sorunlarını gör. Üretenin suçu yok, satanın suçu var.
Eki Görüntüle 1802288
Sırf tekrar görün diye burayı buldum, zor da olmadı. Evet, içinden çıkan OMRON Switch'de çift tıklama yarattı büyük ihtimalle içindeki DONANIM ile alakalı bir sorun veya YAPILIŞ OLARAK hatalı bir ürün.
Ayrıca, mouse kopma sesi gelmemesine rağmen minimum 5 saniye kendisini kapatıyor fakat ışıkları çalışıyor basınca :D
Kısacası, keşke Asus almasaydım. Klavyesi de mouse'u da aynı renkmiş :D Double click olmasa neyse de 4 farklı switchte de aynısını yaşattı ya, bravo :D

1685622224347.png

Son düzenleme:
Türkiye içinde SteelSeries öneririm. Yurt dışından alım yapacaksan da, Epomaker, Blitzwolf, Akko markaları bu ikisinden de iyidir ve custom/modifiye yapılabildiğinden daha çok uzun ömür kazanır.

Epomaker TH80 Pro kullandım. 13. ayında bozuldu. Epomaker ürünün arkasında durmadı. Amazon ücret iadesi vs yaptı. Ama kulliyen zarar oldu. Bir süredin ASUS azoth kullanıyorum. Bir önceki klavyemden çok çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.(çok fazla oyun oynamıyorum. Ağırlılı olarak yazılım geliştirme işinde kullanıyorum)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı