Ne kadar da iyi bir insana benziyor. Durduk yere 100 dolar bakiye hediye etmiş sana. Umarım böyle insanların sayısı daha da artar.
Steam'den tanımadığın kişileri kabul etme.
Bir de soruyor musun güvenilir mi diye? Dolandırılmak ister misin diye mi sorsun direkt, scam işte.
Hemen farenin imlecini o mesajdan çekip, arkadaşlar sekmesine tıklıyorsun. Oradan bunu yollayan arkadaşı bulup arkadaşlıktan çıkarıyorsun. Sonra CS oynamaya devam ediyorsun.
Bazıları oyun oynayıp, discord çağırıp muhabbet etse de hesabını çalmak isteyebiliyor, haberin olsun. Özellikle hesabınızda değerli skinler varsa, dikkatli olmakta yarar var.CS'den çok istek geliyordu çoğu kişi yazıyordu beraber oynamak ister misin diye dedim bu ne diyecek böyle bir şeyle karşılaştım.
Steam'ini o siteye bağlamanla hesabın gitmesi bir olur. Ama inanacaksanız ben de link atıyım ona da bağla hesabını hocamSteam'den arkadaşlık geldi, durup dururken kabul ettim, acaba ne yapacak diye. Bana mesaj spamlamaya başladı, şöyle bir mesaj:
"Limited-time offer! New case-opening project: Get $100 added to your balance with promo code:" girdim siteye, Steam ile giriş yapmam gerekiyor. Bir de Rusların yapmış olduğu siteymiş herhâlde. Güvenilir olduğunu nereden anlayabilirim? CS 2 kasa açma sitesi belirtmeyi unutmuşum.
Steam'ini o siteye bağlamanla hesabın gitmesi bir olur. Ama inanacaksanız ben de link atayım ona da bağla hesabını hocam![]()
Bazıları oyun oynayıp, Discord çağırıp muhabbet etse de hesabını çalmak isteyebiliyor, haberin olsun. Özellikle hesabınızda değerli skinler varsa, dikkatli olmakta yarar var.
Olabilir hocam 100$ atıyorsunuz değil mi?
İlk defa karşılaştım daha dikkatli olurum artık teşekkürler.
Hesabın 100 dolardan daha değerliyse 100 dolar atarım ya ne olacak![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.