Merhaba, caddede flash bellek arıyorum ama sürekli link var. SanDisk var mı diyorum telefoncu bana SanDisk link'ten kötü diyor. Bir de size sormak istedim, nasıl bir marka?
Bunu bulabildim iyi mi sizce?
Ekteki flash bellek iyi zaten en iyisi Kingston çoğuna göre link flashların iyi olduğunu söyleyebilirim ama SanDisk daha iyidir.
Link'i ilk defa duyuyorum. Ben SanDisk kullanıyorum memnunum. Kingston hiç kullanmadım ama iyidir diye biliyorum. Bir modeli hakkında yavaş olduğu ile ilgili birçok yorum gördüm. Önermiyorlardı forumlarda. Ama attığınız model mi değil mi onu bilmiyorum.
Hocam 64GB bir usb bellek için bu fiyatlar çok yüksek. Bahsettiğiniz link usb bellek eğer aşağıdaki ise fiyatı internette çok daha ucuz.Premium bu en iyisi diyordu ve modeli ise P464 premium Pro 25mb/s 64 GB USB3.0 flash bellek buydu adam çıkarken 600 TL bu en iyisi diyordu ama Kingston 500TL idi ve pazarlık yaparak 400'e aldım.
Fotoğraftaki Kingston da 300TL.Hocam 64GB bir usb bellek için bu fiyatlar çok yüksek. Bahsettiğiniz link usb bellek eğer aşağıdaki ise fiyatı internette çok daha ucuz.
Ben eylül ayında Amazon'dan Sandisk Ultra Luxe 128GB USB 3.0 bellek aldım. Okuma hızı 400mb/s. 387TL'ydi aldığımda. Şu an fiyatı 500-600TL civarı.
Hocam 64 GB bir USB bellek için bu fiyatlar çok yüksek. Bahsettiğiniz link USB bellek eğer aşağıdaki ise fiyatı internette çok daha ucuz.
Ben eylül ayında Amazon'dan SanDisk Ultra Luxe 128 GB USB 3.0 bellek aldım. Okuma hızı 400mb/s. 387TL'ydi aldığımda. Şu an fiyatı 500-600TL civarı.
Fotoğraftaki Kingston da 300TL.
Öyleyse yapacak bir şey yok. Kingston da iyi bir marka. Hayırlı olsun.Bugüne lazımdı kargo olmazdı maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.