Link kısaltma üzerinden para kazanma

Kazanabilirsiniz hele ki elinizde yönetebileceğiniz bir topluluk olduğunda. En çok trlink kazandırıyor diye biliyorum.

AdFly öneren olmamış.

Bit.ly üzerinden para kazanmak mümkün değil diye duymuştum. Bu doğru mu? Neden böyle söyleniyor?

Bit.ly üzerinden para kazanmak mümkün değil diye duymuştum. Bu doğru mu? Neden böyle söyleniyor?
Bit.ly sadece bir link kısaltma sitesi. Para kazandırma değil. Reklam barındırmadan linkinizi kısaltmanız için bir site. Arkadaş yanlış bilgi verdi size.

trlink - pubiza ikilisini öneririm.

Reis referansla kayıt olursan yüzde 5 fazla kazanıyorsun. trlink güvenli ödeme aldım sıkıntı yok https://tr.link/ref/Mertkoc00

Pubiza önceden link. TL imiş. Çok iyi kazandıran hesabım vardı adamlar bana sormadan direk bilgileri sıfırlamışlar. Sitelerinde destek kaydı açmada yok bilgin var mı veya bilgisi olan?

Pubiza önceden link. TL imiş. Çok iyi kazandıran hesabım vardı adamlar bana sormadan direk bilgileri sıfırlamışlar. Sitelerinde destek kaydı açmada yok bilgin var mı veya bilgisi olan?

Birçok arkadaşımın başına geldi bu olay. Onlarda yeni hesap açtılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…