Link yönlendirmesinden virüs bulaşır mı?

Screensho1t.png

:D

Çerezleri temizlemenizi öneririm.
Ayrıca tarayıcı ayarlından şu ayarı açın.

Screenshot_1.png

Bağlantıdaki reklam engelleyici uzantıyı kullanın. Çoğu zararlı bağlantının açılmasını engelleyecektir.

Çerezleri temizlemenizi öneririm.
Ayrıca tarayıcı ayarlından şu ayarı açın.

Eki Görüntüle 611853

Bağlantıdaki reklam engelleyici uzantıyı kullanın. Çoğu zararlı bağlantının açılmasını engelleyecektir.

Kasperky'nin AdBlock'u yetmez mi?

Yetersiz. İçerisinde sadece temel gizlilik ve basit reklam engelleme filtreleri bulunuyor.
Kaspersky reklam engelleme ayarlarını kapatın. Sadece güvenlik için dursun. Yetersiz filtreler, düzgün çalışan reklam fitlrelerini bozabilir.

Konuda açmanız gereken ayarları belirttim. Reklam dışında güvenlik için de baya filtre sunuyor.
Ayrıca sunduğu ekstra ayarlar ile açılır pencereleri de engelliyor.

Takıntı diyelim :D.
Yetersiz. İçerisinde sadece temel gizlilik ve basit reklam engelleme filtreleri bulunuyor.
Kaspersky reklam engelleme ayarlarını kapatın. Sadece güvenlik için dursun. Yetersiz filtreler, düzgün çalışan reklam fitlrelerini bozabilir.

Konuda açmanız gereken ayarları belirttim. Reklam dışında güvenlik için de bayağı filtre sunuyor.
Ayrıca sunduğu ekstra ayarlar ile açılır pencereleri de engelliyor.

Hepsini yaptım temiz midir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı