Diyelim ki peşimizde bizi hacklemek isteyen birisi var. Ben linklere tıklamasam da beni hackleyebilir mi?
peki linke tıklamadan herhangi bir hesabımı çalabilirler mi?Linke tıkladığınızda, hackerin eline büyük ihtimalle ilk olarak IP adresiniz ve birkaç bilginiz düşecektir. Babam da bir linke tıklayarak 16 bin TL kaybetti; nasıl yaptılarsa kartından para çektiler. Bu konuda dikkatli olun. Asıl sormak istediğiniz şey, linke tıklamasam da virüs bulaşır mı? Cevap: Bulaşmaz.
Peki linke tıklamadan herhangi bir hesabımı çalabilirler mi?
Arkadaşımın hesabını bi hacker çalıp duruyormuş.Nasıl olduğunu sorduğumda da farklı bi yöntem kullandığını söyledi.Sizce gerçek olma olasılığı varmı?Hiçbir şey olmaz.
Arkadaşımın hesabını bir hacker çalıp duruyormuş. Nasıl olduğunu sorduğumda da farklı bir yöntem kullandığını söyledi. Sizce gerçek olma olasılığı var mı?
Anladım teşekkür ederim.Arkadaşınızın e-postasını ele geçirmiş olabilir. Belki de arkadaşınız şifresini değiştirdi, ancak hacker e-postaya erişime sahip olduğu için her şifre yenileme isteğinde yine hesabına girebiliyordur. Ancak olay bambaşka bir senaryo da olabilir; bunu bilemeyiz. Yine de arkadaşınızın güvenlik önlemlerini artırması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.