LinkedIn hesabına girerken ""hesabınıza erişim geçici olarak kısıtlanmıştır" uyarısı

Devolve

Hectopat
Selam, geçenlerde hevesle bir LinkedIn hesabı açtım ve profilimi doldurdum. Sadece doğrulama yapmamıştım, geri kalan bütün bilgiler tamdı. Bugün otururken LinkedIn'e girmek istediğimde oturumumun kapanmış olduğunu fark ettim ve tekrar giriş yapmaya çalıştığımda "hesabınıza erişim geçici olarak kısıtlanmıştır" uyarısıyla karşılaştım. Bu durumu daha önce yaşayan var mı? Açmaya çalıştığımda doğrulama yapmamı istediğini gördüm fakat yapsam mı yapmasam mı emin olamadım, sonuçta bana bir haber gelmeden hesabım birden kilitlendi. Doğrulama yapmak güvenilir midir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Eğer açmaya çalıştığında bu uyarıyı veriyorsa yapman gerekir haliyle ama sorun devam ederse yetkililere mesaj atman daha iyi olur. Güvenilirdir bir sorun olmayacaktır. Hesabın dışında diğer kullanıcılar için de güvenilir olacaktır. İlk defa doğrulamayı yaparken ben de çekinmiştim kimliği istediği için fakat sonra bir sorununu görmedim.

Eğer açmaya çalıştığında bu uyarıyı veriyorsa yapman gerekir haliyle ama sorun devam ederse yetkililere mesaj atman daha iyi olur. Güvenilirdir bir sorun olmayacaktır. Hesabın dışında diğer kullanıcılar için de güvenilir olacaktır. İlk defa doğrulamayı yaparken ben de çekinmiştim kimliği istediği için fakat sonra bir sorununu görmedim.
Hocam sizce hesabıma başka bir yerden giriş yapılmış olabilir mi? Bana herhangi bir e-posta gelmedi fakat biraz tırstım açıkçası.

Hocam sizce hesabıma başka bir yerden giriş yapılmış olabilir mi? Bana herhangi bir e-posta gelmedi fakat biraz tırstım açıkçası.
Şifreniz güvenilirse karmaşıklık düzeyi yüksekse bir sorun olmayacaktır. Eğer şüpheleriniz hala devam ediyorsa şifrenizi güncellemeniz en iyisi. Yani bir hackerın gelip de LinkedIn profilini ele geçirme olasılığını düşük olduğunu düşünüyorum bir olasılık olsa dahi. Dediğim gibi önceki cümlede dediğimi yapmak isterseniz sizin için daha iyi olacaktır.

Şifreniz güvenilirse karmaşıklık düzeyi yüksekse bir sorun olmayacaktır. Eğer şüpheleriniz hala devam ediyorsa şifrenizi güncellemeniz en iyisi. Yani bir hackerın gelip de LinkedIn profilini ele geçirme olasılığını düşük olduğunu düşünüyorum bir olasılık olsa dahi. Dediğim gibi önceki cümlede dediğimi yapmak isterseniz sizin için daha iyi olacaktır.
Pek karmaşık değildi o yüzden hesabıma erişince güncelleyeceğim hocam. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı