Linkteki yapay zeka videoları nasıl yapılır?

asla futbolcunun adını takımını soylememelisin ki otomatik olarak filtrelenip video baslamadan biter. kaliteli yüzü görünen bir fotograf al. gemini bi yere kadar götürür seni. veo 3.1 şu an çok iyi durumda, kling ai de oyle. bu ikisi varsa sırtın yere gelmez bence. CorealityHub ismiyle baya uğraşıyorum bende hobi olarak.

Asla futbolcunun adını takımını soylememelisin ki otomatik olarak filtrelenip video baslamadan biter. Kaliteli yüzü görünen bir fotograf al. Gemini bir yere kadar götürür seni. Veo 3.1 şu an çok iyi durumda, kling AI de oyle. Bu ikisi varsa sırtın yere gelmez bence. CorealityHub ismiyle bayağı uğraşıyorum bende hobi olarak.

Hocam Gemini de Pro var ancak klingte yok kling ücretsiz kısmıyla yapabilir miyiz bir şeyler ben Osimhen'in fotoğrafını atsamda kabul etmiyor ünlü kişi ismi diye bir şey yazmadanda değil bunu aşmam lazım adamın yüzünü değiştiriyorum biraz benzetiyorum oda dandik oluyor.

Hocam Gemini de Pro var ancak klingte yok kling ücretsiz kısmıyla yapabilir miyiz bir şeyler ben Osimhen'in fotoğrafını atsamda kabul etmiyor ünlü kişi ismi diye bir şey yazmadanda değil bunu aşmam lazım adamın yüzünü değiştiriyorum biraz benzetiyorum oda dandik oluyor.
şimdi gemini pro da kullanıyorsan aslında ücretsiz olan versiyonu kullanıyorsun. öğrenci sanirim. yapay zeka platformlarını para verip kullanmıyorsan haklar sende olmuyor malesef. kling ai de ücretsiz deneyebilirsin ama iş bunu kullanmak istediğinde hakları sende olmayacak. o yüzden veo3 ya da kling.ai kullanmalısın. ama ücretsiz olarak bunu aşman çok zor olacaktır.

Şimdi Gemini Pro da kullanıyorsan aslında ücretsiz olan versiyonu kullanıyorsun. Öğrenci sanirim. Yapay zeka platformlarını para verip kullanmıyorsan haklar sende olmuyor maalesef. Kling AI de ücretsiz deneyebilirsin ama iş bunu kullanmak istediğinde hakları sende olmayacak. O yüzden veo3 ya da kling. AI kullanmalısın. Ama ücretsiz olarak bunu aşman çok zor olacaktır.

Flow'da da Pro var aynen öyle öğrenciyim YBS okuyorum Flow'da zaten yapmaya çalışıyorum Gemini'den değil de Flow'da veo3 kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı