Linkteki yapay zeka videoları nasıl yapılır?

25Kayra34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç gündür buna kafa yoruyorum ancak GPT'yi Gemini'yi delik deşik ettim bulamadım. Buradan bilen bir abimiz çıkacaktır umuduyla videoyu şöyle bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gemini de Pro üyeliğim var onu belirteyim futbolcuların yüzlerini flowa veya Gemini'ye okutup prompt verdiğimde telif hakları cart curt diyor ve asla kabul etmiyor. Flow'da özellikle bunu nasıl aşarız? Bir çözümü veya böyle kaliteli videolar yapabileceğim bir aplikasyon önerisi olan varsa sevinirim.

Arkadaşlar birkaç gündür buna kafa yoruyorum ancak GPT'yi Gemini'yi delik deşik ettim bulamadım. Buradan bilen bir abimiz çıkacaktır umuduyla videoyu şöyle bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gemini de Pro üyeliğim var onu belirteyim futbolcuların yüzlerini flowa veya Gemini'ye okutup prompt verdiğimde telif hakları cart curt diyor ve asla kabul etmiyor. Flow'da özellikle bunu nasıl aşarız? Bir çözümü veya böyle kaliteli videolar yapabileceğim bir aplikasyon önerisi olan varsa sevinirim.

Video konusunda aşırı çeşit var yapay zekada, bence youtube üzerinden bunları kaşrılaştırdıkları bir video bulup kendine göre bir şey bulmak daha mantıklı. 16 taneye yakın yapak zeka var video için.

Sora yada veo3 yapar bunu. Promptu detaylı şekilde yazarsan. Hatta resimde ekleyerek yönlendir. Ama dediğim gibi detaylı yazacaksın ve resim ekle istediğin sahneyi. Şahsen sesten filan bana veo gibi geldi

Sora ya da veo3 yapar bunu. Promptu detaylı şekilde yazarsan. Hatta resimde ekleyerek yönlendir. Ama dediğim gibi detaylı yazacaksın ve resim ekle istediğin sahneyi. Şahsen sesten filan bana veo gibi geldi.

Veo3 olduğunu düşünüyorum bende peki veo3'ü Flow'dan mı yoksa Gemini içinden mi kullanmalıyım?

Ben uygulamadan yapıyor gemini uygulaması içinden. Üniversite öğrencisi olmadığım için ücretsiz fırsattan yararlanamadım ama ben de yeni gelen plus üyeliği var ya onu aldım daha ucuza denk geliyor tabi ama kötü yanı iki tane video oluşturabiliyorsun günlük.

Ben öğrenci olduğum için yıllık Pro'yu aldım ancak dediğim gibi futbolcu resimlerini kullandırtmıyor.

Ben uygulamadan yapıyor Gemini uygulaması içinden. Üniversite öğrencisi olmadığım için ücretsiz fırsattan yararlanamadım ama ben de yeni gelen Plus üyeliği var ya onu aldım daha ucuza denk geliyor tabii ama kötü yanı iki tane video oluşturabiliyorsun günlük.

Çoğunu denedim ancak linkteki gibi asla olmuyor :(
Kling 2.5, wan 2.5, veo3 ve sora 2 denebilir. Ben şahsen izleyip araştırdığım kadarıyla an kalitelileri bunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı