4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Nisan 2023 #11 Ravenn dedi: Evet dosyayı sildim linki de sildim. Zaten dediğim gibi hiç kurmadım direkt sildim babam bilmeden indirmiş. Genişletmek için tıkla... APK dosyası kurulduysa geçmiş olsun diyeyim.
Ravenn dedi: Evet dosyayı sildim linki de sildim. Zaten dediğim gibi hiç kurmadım direkt sildim babam bilmeden indirmiş. Genişletmek için tıkla... APK dosyası kurulduysa geçmiş olsun diyeyim.
R Ravenn Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #12 475454 dedi: APK dosyası kurulduysa geçmiş olsun diyeyim. Genişletmek için tıkla... Dosyayı kurmadım linke tıklayınca indiriyor indirilen şeyi kurmamı istedi kurmadım ve direkt sildim.
475454 dedi: APK dosyası kurulduysa geçmiş olsun diyeyim. Genişletmek için tıkla... Dosyayı kurmadım linke tıklayınca indiriyor indirilen şeyi kurmamı istedi kurmadım ve direkt sildim.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Nisan 2023 #13 Ravenn dedi: Dosyayı kurmadım linke tıklayınca indiriyor indirilen şeyi kurmamı istedi kurmadım ve direkt sildim. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi telefona Malwarebytes indir tarama yap bulmazsa sıkıntı yok dostum Ve mesajımı da çözüm diye işaretler misiniz?
Ravenn dedi: Dosyayı kurmadım linke tıklayınca indiriyor indirilen şeyi kurmamı istedi kurmadım ve direkt sildim. Genişletmek için tıkla... Tamam şimdi telefona Malwarebytes indir tarama yap bulmazsa sıkıntı yok dostum Ve mesajımı da çözüm diye işaretler misiniz?
R Ravenn Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #14 475454 dedi: Tamam şimdi telefona Malwarebytes indir tarama yap bulmazsa sıkıntı yok dostum Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taradım bir şey cıkmıyor dediğiniz uygulama ile de tarayacagım cidden korkudan elim ayagım titredi.
475454 dedi: Tamam şimdi telefona Malwarebytes indir tarama yap bulmazsa sıkıntı yok dostum Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taradım bir şey cıkmıyor dediğiniz uygulama ile de tarayacagım cidden korkudan elim ayagım titredi.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Nisan 2023 #15 Ravenn dedi: Kaspersky ile taradım bir şey cıkmıyor dediğiniz uygulama ile de tarayacagım cidden korkudan elim ayagım titredi. Genişletmek için tıkla... Yok yok sakin ol bir şey olmuyor bana da indi dün film sitesinden Google Play. APK diye sakin ol dostum.
Ravenn dedi: Kaspersky ile taradım bir şey cıkmıyor dediğiniz uygulama ile de tarayacagım cidden korkudan elim ayagım titredi. Genişletmek için tıkla... Yok yok sakin ol bir şey olmuyor bana da indi dün film sitesinden Google Play. APK diye sakin ol dostum.
R Ravenn Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #16 475454 dedi: Yok yok sakin ol bir şey olmuyor bana da indi dün film sitesinden Google Play. APK diye sakin ol dostum. Genişletmek için tıkla... Tam tarama baslattım şu an sanırım biraz uzun sürecek çok irkildim gerçekten banka hesabı falan deyince.
475454 dedi: Yok yok sakin ol bir şey olmuyor bana da indi dün film sitesinden Google Play. APK diye sakin ol dostum. Genişletmek için tıkla... Tam tarama baslattım şu an sanırım biraz uzun sürecek çok irkildim gerçekten banka hesabı falan deyince.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Nisan 2023 #17 Bankacılık Virüsü: Cerberus Oku konuyu dostum.
R Ravenn Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #18 475454 dedi: Bankacılık Virüsü: Cerberus oku konuyu dostum. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tam tarama yaptım kötü bir sonuç bulmadı dosyayı da zaten kurmamıştım ama hala tedirginim. 475454 dedi: Link bu yere yönlendiriyor resim_ac. APK adlı dosya indirmesi yapıyor Android telefonuna. Genişletmek için tıkla... Siz de sanırım cıkan sonucu gormek icin linke girdiniz. Son düzenleme: 22 Nisan 2023
475454 dedi: Bankacılık Virüsü: Cerberus oku konuyu dostum. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tam tarama yaptım kötü bir sonuç bulmadı dosyayı da zaten kurmamıştım ama hala tedirginim. 475454 dedi: Link bu yere yönlendiriyor resim_ac. APK adlı dosya indirmesi yapıyor Android telefonuna. Genişletmek için tıkla... Siz de sanırım cıkan sonucu gormek icin linke girdiniz.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Nisan 2023 #19 Ravenn dedi: Malwarebytes ile tam tarama yaptım kötü bir sonuç bulmadı dosyayı da zaten kurmamıştım ama hala tedirginim. Siz de sanırım cıkan sonucu gormek icin linke girdiniz. Genişletmek için tıkla... Ben niye linke gireyim kısa link olduğu için VirusTotal'e attım o bana final URL'yi verdi.
Ravenn dedi: Malwarebytes ile tam tarama yaptım kötü bir sonuç bulmadı dosyayı da zaten kurmamıştım ama hala tedirginim. Siz de sanırım cıkan sonucu gormek icin linke girdiniz. Genişletmek için tıkla... Ben niye linke gireyim kısa link olduğu için VirusTotal'e attım o bana final URL'yi verdi.
R Ravenn Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #20 475454 dedi: Ben niye linke gireyim kısa link olduğu için VirusTotal'e attım o bana final URL'yi verdi. Genişletmek için tıkla... Anladım. Malwarebytes ile taradım sorun cıkmadı.
475454 dedi: Ben niye linke gireyim kısa link olduğu için VirusTotal'e attım o bana final URL'yi verdi. Genişletmek için tıkla... Anladım. Malwarebytes ile taradım sorun cıkmadı.