Evet dosyayı sildim linki de sildim. Zaten dediğim gibi hiç kurmadım direkt sildim babam bilmeden indirmiş.
APK dosyası kurulduysa geçmiş olsun diyeyim.
Evet dosyayı sildim linki de sildim. Zaten dediğim gibi hiç kurmadım direkt sildim babam bilmeden indirmiş.
APK dosyası kurulduysa geçmiş olsun diyeyim.
Dosyayı kurmadım linke tıklayınca indiriyor indirilen şeyi kurmamı istedi kurmadım ve direkt sildim.
Tamam şimdi telefona Malwarebytes indir tarama yap bulmazsa sıkıntı yok dostum![]()
Kaspersky ile taradım bir şey cıkmıyor dediğiniz uygulama ile de tarayacagım cidden korkudan elim ayagım titredi.
Yok yoksakin ol bir şey olmuyor bana da indi dün film sitesinden Google Play. APK diye sakin ol dostum.
Bankacılık Virüsü: Cerberus oku konuyu dostum.
Link bu yere yönlendiriyor resim_ac. APK adlı dosya indirmesi yapıyor Android telefonuna.
Malwarebytes ile tam tarama yaptım kötü bir sonuç bulmadı dosyayı da zaten kurmamıştım ama hala tedirginim.
Siz de sanırım cıkan sonucu gormek icin linke girdiniz.
Ben niye linke gireyim kısa link olduğu için VirusTotal'e attım o bana final URL'yi verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.