ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 639 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #21 kral_173 dedi: bana dedi sadece kim olduğunu merak ettim çocuk zaten 15 yaşında Genişletmek için tıkla... Kendini hacker gibi göstermeye çalışan. Daha sanal işlerin ciddiyetini kavrayamamış bir çocuk sadece. Takmayın.
kral_173 dedi: bana dedi sadece kim olduğunu merak ettim çocuk zaten 15 yaşında Genişletmek için tıkla... Kendini hacker gibi göstermeye çalışan. Daha sanal işlerin ciddiyetini kavrayamamış bir çocuk sadece. Takmayın.
kral_173 Zeptopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 13 7 Ocak 2025 #22 The Real Ferid dedi: Zeus taktiği hala işe yarıyor mu bilmiyorum ama dikkat edin. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam? tamamdır hocam çocuk keko o yüzden uğraşmak istemiyorum ezCAT dedi: Kendini hacker gibi göstermeye çalışan. Daha sanal işlerin ciddiyetini kavrayamamış bir çocuk sadece. Takmayın Genişletmek için tıkla...
The Real Ferid dedi: Zeus taktiği hala işe yarıyor mu bilmiyorum ama dikkat edin. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam? tamamdır hocam çocuk keko o yüzden uğraşmak istemiyorum ezCAT dedi: Kendini hacker gibi göstermeye çalışan. Daha sanal işlerin ciddiyetini kavrayamamış bir çocuk sadece. Takmayın Genişletmek için tıkla...
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.584 Çözümler 7 Yer Almanya 7 Ocak 2025 #23 kral_173 dedi: O nedir hocam? tamamdır hocam çocuk keko o yüzden uğraşmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Bir ara hackerların kullandığı linke tıkla taktiğiydi. Dediğiniz kişi de büyük ihtimal çocuktur. Korkulacak bir şey yok.
kral_173 dedi: O nedir hocam? tamamdır hocam çocuk keko o yüzden uğraşmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Bir ara hackerların kullandığı linke tıkla taktiğiydi. Dediğiniz kişi de büyük ihtimal çocuktur. Korkulacak bir şey yok.
kral_173 Zeptopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 13 7 Ocak 2025 #24 The Real Ferid dedi: Bir ara hackerların kullandığı linke tıkla taktiğiydi. Dediğiniz kişi de büyük ihtimal çocuktur. Korkulacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam internetim aniden yavaşladı o yapamaz değil mi?
The Real Ferid dedi: Bir ara hackerların kullandığı linke tıkla taktiğiydi. Dediğiniz kişi de büyük ihtimal çocuktur. Korkulacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam internetim aniden yavaşladı o yapamaz değil mi?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.584 Çözümler 7 Yer Almanya 7 Ocak 2025 #25 kral_173 dedi: Hocam internetim aniden yavaşladı o yapamaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmaz.
kral_173 dedi: Hocam internetim aniden yavaşladı o yapamaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yapmaz.
kral_173 Zeptopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 13 7 Ocak 2025 #26 The Real Ferid dedi: Hayır yapmaz. Genişletmek için tıkla... Yani bana hiçbir şekilde maddi zarar veremez
The Real Ferid dedi: Hayır yapmaz. Genişletmek için tıkla... Yani bana hiçbir şekilde maddi zarar veremez
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.584 Çözümler 7 Yer Almanya 7 Ocak 2025 #27 kral_173 dedi: Yani bana hiçbir şekilde maddi zarar veremez Genişletmek için tıkla... Veremez. İçiniz rahat olsun.
kral_173 dedi: Yani bana hiçbir şekilde maddi zarar veremez Genişletmek için tıkla... Veremez. İçiniz rahat olsun.
kral_173 Zeptopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 13 7 Ocak 2025 #28 The Real Ferid dedi: Veremez. İçiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah artık rahatlıkla uyuyabilirim çok dağolun hocam Hepinizden Allah razı olsun bir daha böyle kişilerle hiç muhabbat olmayacağım.
The Real Ferid dedi: Veremez. İçiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah artık rahatlıkla uyuyabilirim çok dağolun hocam Hepinizden Allah razı olsun bir daha böyle kişilerle hiç muhabbat olmayacağım.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.584 Çözümler 7 Yer Almanya 7 Ocak 2025 #29 kral_173 dedi: Eyvallah artık rahatlıkla uyuyabilirim çok dağolun hocam Hepinizden Allah razı olsun bir daha böyle kişilerle hiç muhabbat olmayacağım. Genişletmek için tıkla... Tanımadığınız kişilerden link gelince tıklamayın ve iletişim kurmayın.
kral_173 dedi: Eyvallah artık rahatlıkla uyuyabilirim çok dağolun hocam Hepinizden Allah razı olsun bir daha böyle kişilerle hiç muhabbat olmayacağım. Genişletmek için tıkla... Tanımadığınız kişilerden link gelince tıklamayın ve iletişim kurmayın.