Linkten IP adresi ve ev adresi bulunabilir mi?

Engellemek iyi fikir de aynı ilçedeyiz büyük ihtimal.

Sadece linkte YouTube'a attı.

Hocam Google üzerindeki basit IP logger programlarından birini kullanan veledin tekidir büyük ihtimal.
Çok takmayın, kasmayın.

İp ile e-posta şifre bulunamaz onu da söyleyeyim.
Belli ki sizi sadece YouTube atmış link.

Yani bir hedef yakalama yerine değil.
İçiniz rahat olsun engelleyin geçin.

Hocam Google üzerindeki basit IP logger programlarından birini kullanan veledin tekidir büyük ihtimal.
Çok takmayın, kasmayın.
İp ile e-posta şifre bulunamaz onu da söyleyeyim.
Belli ki sizi sadece YouTube atmış link.
Yani bir hedef yakalama yerine değil.
İçiniz rahat olsun engelleyin geçin.

Tamamdır Instagram'dan engelliyorum

Engellemek iyi fikir de aynı ilçedeyiz büyük ihtimal.

Sadece linkte YouTube'a attı.

Hocam, yönlendirmeli bağlantılar oluşturulabiliyor, size şöyle anlatayım girdiğiniz bağlantıdan hesap bilgilerinizi, izin onayını, dosya indirme gibi işlem yapmadığınız sürece size zarar veremez. Bu işler artık her çoluk çocuğun yapabileceği kadar basit şeyler polise gideceğinizi ve şikayette bulunacağınızı söyleyip mesajların ekran görüntüsünü aldığınızı belirtirseniz korkar bırakır diye düşünüyorum.

Hocam, yönlendirmeli bağlantılar oluşturulabiliyor, size şöyle anlatayım girdiğiniz bağlantıdan hesap bilgilerinizi, izin onayını, dosya indirme gibi işlem yapmadığınız sürece size zarar veremez. Bu işler artık her çoluk çocuğun yapabileceği kadar basit şeyler polise gideceğinizi ve şikayette bulunacağınızı söyleyip mesajların ekran görüntüsünü aldığınızı belirtirseniz korkar bırakır diye düşünüyorum.

Hocam ben bunu direk Instagram'dan engelliyorum ama umarım beni bulmaz çünkü arkada kaydettiği loglar vardı milletin

Hocam telefon modelim doğru yazıyordu bir de internet sağlayıcım TurkNet o da doğruydı ama engelledim şu an Instagram'dan e postama giremez değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı