Linsoul.com güvenli midir?

ozturkediz

Hectopat
Daha fazla  
Moondrop Space Travel 2 kulaklığını almayı düşünüyorum ve kuponla beraber 25 dolara denk geliyor. Ancak kargonun Çin'den Türkiye kargo parası almamaları beni biraz şüphelendirdi. Sizce güvenilir mi?

Moondrop Space Travel 2 kulaklığını almayı düşünüyorum ve kuponla beraber 25 dolara denk geliyor. Ancak kargonun Çin'den Türkiye kargo parası almamaları beni biraz şüphelendirdi. Sizce güvenilir mi?

Linsoul güvenilir bir firma evet. Kulaklık da üretiyorlar. Muhtemelen gümrüğe takılmaması için böyle bir güzellik yapıyorlardır Türk müşterilere. Ama gümrük bir yamuk yapar mı bilmiyorum, Türkiye'de temsilciliği yok falan muhabbeti çıktı ya.. Varsa Aliexpress mağazaları oradan alın ürün varsa satışta.

Linsoul güvenilir bir firma evet. Kulaklık da üretiyorlar. Muhtemelen gümrüğe takılmaması için böyle bir güzellik yapıyorlardır Türk müşterilere. Ama gümrük bir yamuk yapar mı bilmiyorum, Türkiye'de temsilciliği yok falan muhabbeti çıktı ya. Varsa AliExpress mağazaları oradan alın ürün varsa satışta.

Bunu buldum ama sahte mi bilemedim fazla ucuz geldi özellikle linsoul'dakine göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı