Linux açılırken bozuk ekran veriyor

Lbs99229

Centipat
Linux açılırken bozuk ekran veriyor. Ama herhangi bir sorun teşkil ediyor mu bilmiyorum. Aşağıya resmi koydum.

NVIDIA kullanıyorsanız sürücü kaynaklı olabilir. Sürücü yazılımından en güncel NVIDIA sürücüsünü kurun.

NVIDIA kullanıyorsanız sürücü kaynaklı olabilir. Sürücü yazılımından en güncel NVIDIA sürücüsünü kurun.

sudo ubuntu-drivers autoinstall komutunu yazdım, sorun hâlâ devam ediyor. Bir de nedense Linux kasıyor Windows hiç kasmazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux Mint'in kendisi optimizasyon özürlüsü. Ubuntu veya Manjaro kullanın. Sürücüsü konusunda da sorun yaşamazsınız, Mint derlerken sıkıntı çıkarmış olabilir.
Tamam kuracağım, kurduktan sonra gelişmeleri yazacağım.

Linux Mint'in kendisi optimizasyon özürlüsü. Ubuntu veya Manjaro kullanın. Sürücüsü konusunda da sorun yaşamazsınız, Mint derlerken sıkıntı çıkarmış olabilir.
Ubuntu ve Manjaro arasından hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ubuntu her kullanıcıya hitap eder, destek bulmanız daha kolay olur. Manjaro ise güncel durumda Ubuntu'dan biraz daha akıcı ancak öğrenme eğrisi Ubuntu'ya göre biraz daha dik.
Yerinizde olsam önce Ubuntu kurar durumu kontrol ederim, kullanılabilir durumdaysa kalırdım, ağır geliyorsa Manjaro'ya geçerdim.

Ubuntu indirmek için websitesine girdim ama linux sürümünü bulamadım. Sadece Windows vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…