Linux akıllı televizyona Disney Plus kurma

Linux'larda uygulama kurulumu zor, hem Disney+ gibi uygulamalarda Linux'a üretilmediği için tek çare web sitesinden izlemek.
Kurarım hocam ben de günlük hayatımda linux kullanıyorum ancak Digitürk'ü bağlayıp normal TV açamamam sıkıntı.

Pek mümkün değil ama bu tarz lisanslı kutularla olayı çözebilirsin
Para yok hocam.
 
Televizyonunuzda yansıtma özelliği varsa kullanabilirsiniz ancak. Açıkçası, 2013 model bir televizyona uygulama yayınlayacaklarını da sanmıyorum. O yüzden ya televizyonunuzu değiştirmeyi ya da Android TV/Roku/Apple TV gibi cihazlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Linux'larda uygulama kurulumu zor, hem Disney+ gibi uygulamalarda Linux'a üretilmediği için tek çare web sitesinden izlemek.

Smart TV web tarayıcıları Widevine desteklemiyorlar diye biliyorum.
 
Ben eve seçtim, sadece kanal izleme ağırlıklı. Smart TV ve 2023 model Disney Plus yoktu, Linux tabanlı. Bluetooth bile yok. Ben güncellemelerini sık sık kontrol ettim aldığımdan beridir, dün 2 tane güncelleme geldi tesadüfen 2. olanı yaptım. Ekrana kocaman Disney Plus desteği geldi diye yazı çıktı yani ilk aldığımda bile yoktu bu. İnternetten sanırım izleyebiliyordum kayıt olup o yüzden hiç gerek duymuyordum, uygulamalara eklendi. Konu açıldığında eminim daha ucuzdur ama 130 TL olması ve o kadar zamandan sonra gelmesi komik oldu öyle köşede duruyor. Aslında içinde çok fazla ve çocuklar için olsun aile için olsun içerik var ama pahalı kullanacağımı sanmıyorum. En son Atatürk dizisini kaldırmışlardı ondan 2023 model olup halen belki Disney Plus olmayan TV'ler vardır bende de Exxen yok.

Fiyatı ucuz TV'lerden biriydi bizim aldığımız. Vestel alacaktık veya biraz daha bekleyip TLC gibi markalardan UHD 40 50 ekran bir TV alacaktık, yerli marka alma gibi bir zorunluluk yoktu ve oda boyutundan büyük ekran istemedik şansa 32 ekran bir TV denk geldi aldık, ekran boyutu ile tam mutfak TV'si aslında. Başıma bunlar geldi.
 

Geri
Yukarı