Linux Batarya Tuketimi

Duran Yusuf

Kilopat
Windows'tan Linux(Kali)'a geçiş yaptim ve Linux'ta bataryanın daha hızlı tükendiğini fark ettim. Normalde bir günü çikartan bataryam Linux'ta 5-6 saat icerisinde bitiyor. Bunu iyileştirmemin bir yolu var mıdır? Ve Linux bataryayı oldurür mü?

Oncelikle linux bataryayi oldurmez :) bir ikincisi Kali Linux kullaniyorsaniz zaten linux temelinizin oldugunu varsayariz ve Linux temeli olan bir insan butun suruculerini yuklemis olmakla beraber batarya icin optimizasyon programlarinida kurar. tahmini olarak internette gordugunuz bir takim HACKER dizi ve filmlerden oturu Kali kurdugunuzu varsayiyorum. Durum boyleyse kullanimi kolay bir linux dagitimi kurmanizi ve en azindan GIRIS SEVIYESI LINUX BILGISI edinmenizi tavsiye ederim.
durum dusundugum gibi degilse, kullandiginiz cihazin marka modeli linux sisteminizin arayuzu kerneli vs gibi bilgilerine de ihtiyacimiz var ki size yardimci olabilelim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı