Linux bilgisayar açılmıyor

CrazyKanarya19

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1 Hafta önce Hepsiburada'dan Acer bilgisayar aldım. Linux kurulu geldi ama bilgisayarı açamadım. İşlemcisi AMD. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Başka bilgisayar olmadığı için USB'ye Windows atamam başka hangi işletim sistemi yükleyebilirim?

Andorid telefonum var ama kablo yok onun yerine resimdeki var olur mu ?

Andorid telefonum var ama kablo yok onun yerine resimdeki var olur mu?Eki Görüntüle 560646
Ucu telefonunuza oluyorsa ve diğer ucu da USB'nize uyuyorsa(Attığınız açıdan gözükmüyor.) yapabilirsiniz.

Google Play'deki EtchDroid isimli uygulama ile USB'nize Ubuntu 20.04 LTS yazdırın.
Bilgisayarınızda Ubuntu'yu deneme modunda çalıştırın ve bilgisayardan başka bir USB'ye WoeUSB ile Windows 10 imajını yazdırın.

Not: Bazı kişiler telefon üzerinden USB içine Windows 10 imaj dosyasının içeriğini kopyalamanın işe yaradığını söylüyor fakat garantisi yok tabi ki.

Diğer ucu böyle.
Biraz daha bilgisayardan hiç anlamayan birine anlatır gibi anlatsanız.

Dosya Ekleri

• 20200512_220121.jpg
    367,7 KB · Görüntüleme: 51
Diğer ucu böyle.
Biraz daha bilgisayardan hiç anlamayan birine anlatır gibi anlatsanız.
Bu uca USB bellek takın.
Ubuntu ISO dosyasını bu USB belleğe EtcherDroid adlı uygulama ile yazdırın. Ondan sonra USB belleği takıp boot edebilirsiniz. Ama kurulumu UEFI yapın.

Ubuntu dosyanın linkini atar mısınız ?
Nerden indirebilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…